هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
ٍeAtShItDiE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه بحث کنیم و این یحث طول بکشه به عدم تعادل فکری خودتون پی میبری جناب
تو تحت تاثیر جو هستی..احساسات..مطمعن ام
حتی یک صدم شعور و درک منو نداری..و نخاهی داشتتعادل فکری بحث جالبیه واقعا حرفتو در مورد یه بخش زیادی از آدما قبول دارم(تعادل فکری)
ولی خب الان مشکل چیه؟ کسی اینجا ادعا نکرده ک:/@bfesfilmbvxazsjk
تعادل فکری تو دایره معنایی من یعنی کسی مثل خانوم ایکس که خودش تعریف ثابت و نظر ثابتی راجب چیزی نداره
و متناسب با جو اجتماعی مثلا مکانی مثل اینجا تعریف های خاص و متغییر و بدون پشتوانه فکری اش و کاملا ...مثل ایشون که به کامنت های من لقب بیشعوری میده...جانم؟!
چیزی فرمودین؟! ..... حالا من چیز زشتی ننوشتم ..ولی خب چون محتوا ام با پست های بقیه متفاوته..دلیل نمیشه ..یه مثل ترکی میگه : اِلَ قارداش بیزیم داش ئیمیز اغر دی
-
@bfesfilmbvxazsjk
تعادل فکری تو دایره معنایی من یعنی کسی مثل خانوم ایکس که خودش تعریف ثابت و نظر ثابتی راجب چیزی نداره
و متناسب با جو اجتماعی مثلا مکانی مثل اینجا تعریف های خاص و متغییر و بدون پشتوانه فکری اش و کاملا ...مثل ایشون که به کامنت های من لقب بیشعوری میده...جانم؟!
چیزی فرمودین؟! ..... حالا من چیز زشتی ننوشتم ..ولی خب چون محتوا ام با پست های بقیه متفاوته..دلیل نمیشه ..یه مثل ترکی میگه : اِلَ قارداش بیزیم داش ئیمیز اغر دی
ٍeAtShItDiE
ال دیسن منیم داشیم اغیردی
هچ من سنن دییردیم !
من ایری ادامنانیدیم!
سن اوزو قاطین وسطه ://
فک کنم خوشت اومد ک بخودت ربطش بدی
درکل من باشما نبودم
پس دس از سر کچلم وردار
با تشکر -
ٍeAtShItDiE
ال دیسن منیم داشیم اغیردی
هچ من سنن دییردیم !
من ایری ادامنانیدیم!
سن اوزو قاطین وسطه ://
فک کنم خوشت اومد ک بخودت ربطش بدی
درکل من باشما نبودم
پس دس از سر کچلم وردار
با تشکر -
%(#24c400)[مشتاق] %(#2fdb09)[توام] %(#35ed0c)[چنان که] %(#53fa2d)[مخمور] %(#65ff42)[به مِی...]