هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اررررهههه (با همون لحن)
dlrmیادته؟
اسکولش میکردیم
-
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس اونی که تو مرداده ماله بچه های دیپلم هنره... شامل ماها نمیشه... به خاطر همینم آزمون عملی داره...
دوستم پارسا رشتشو عوض کرد از ریاضی رفت هنر
بعد کنکوری که داد
یه کنکور عملیم داشت -
نه خب پارسال اس ام اسش واسم اومد بی توجهی کردم اصا ربط نداره هنرستانی باشی نباشی
فقط اونا احتمال موفقیتشون بیشتره چون تو عملی مثلا میگن بیا نقاشی بکش چیزی که من میکشم با چیزی که اونا میکشن فرق داره
@shiima -
@shiima
بلاکم کردی؟!
-
خیلی خوب بود
dlrm -
کجایی نفس برده
-
شب همگی خوش... خوب بخوابین
-
یکی از دلایلی که فیزیکدانان را از قبول سفر در زمان باز میدارد، مسئله وجود پارادوکسهای زمان است. برای مثال، شما اگر به گذشته سفر کنید و پدر و مادر خود را قبل از تولد خودتان به قتل برسانید، در این صورت تولد شما دیگر غیر ممکن خواهد بود. بنابراین هرگز نمیتوانید به گذشته سفر کنید تا پدر و مادر خود را به قتل برسانید. این مسئله از این جهت اهمیت دارد که علم بر اساس ایدههایی که منطقا با هم سازگار باشند، شکل میگیرد. وجود یک پارادوکس زمان موثق، کافی است تا بتوان سفر در زمان را به کلی رد کند
پارادوکس پدربزرگ:
در این پارادوکس گذشته را به گونهای تغییر میدهیم که اکنون را غیر ممکن میکند. به عنوان مثال با بازگشت به گذشته بسیار دور، در زمان دایناسورها، تصادفا پای خود را بر روی یک پستاندار خزدار کوچک که نیای اصلی انسان است، میگذارید. با از بین بردن اجداد خود، مسلما دیگر وجود نخواهید داشت.
پارادوکس اطلاعات:
در این پارادوکس، انتقال اطلاعات از آینده به گذشته، عدم وجود منشاء مشخصی برای اطلاعات را نتیجه میدهد. به عنوان مثال، فرض کنید که دانشمندی یک ماشین زمان بسازد و سپس به گذشته رفته تا اسرار سفر در زمان را به خودش در زمان جوانی منتقل کند تا خیلی زودتر به این کشف برسد. به این ترتیب معمای سفر در زمان منشاء و آغازی نخواهد داشت، زیرا ماشین زمانی که دانشمند جوان خواهد داشت، به وسیله خودش ساخته نشده و بلکه به وسیله خود پیرترش به او داده شده است.
پارادوکس بیلکر:
در این پارادوکس فرد میداند که آینده چگونه خواهد بود و کاری میکند که آینده را غیر ممکن سازد. به عنوان مثال ماشین زمانی میسازید که شما را به آینده ببرد و میبینید که تقدیر شما بر این بوده است که با زنی با نام جین ازدواج کنید و این ازدواج کاملا ناموفق بوده است، با این وجود عمداً تصمیم میگیرید که در عوض با هلن ازدواج کنید و به این ترتیب آینده خود را غیر ممکن میکنید.
پارادوکس جنسی:
در این پارادوکس شما پدر خود میشوید که از نظر بیولوژیکی پدیدهای غیر ممکن است. در داستانی که به وسیله فیلسوف بریتانیایی، جاناتان هریسون نوشته است، قهرمان داستان نه تنها پدر خود میشود، بلکه خود را میخورد. آیزاک آسیموف در کتاب انتهای ابدیتف نیرویی به نام پلیس زمان را به تصویر میکشد که مسئول جلوگیری از وقوع این پارادوکسها است. مجموعه فیلمهای ترمیناتور، به پاراداوکس اطلاعات مربوط میشود. دانشمندان ریزتراشهای را مورد مطالعه قرار میدهند که روباتی از آینده به اکنون آورده است و توسط آن نسلی از روباتها را میسازند که هوشمندند و بر جهان مسلط میشوند. به بیان دیگر، این ابر روباتها هرگز به وسیله یک مخترع طراحی نشدهاند بلکه به سادگی از قطعه بهجا مانده از یک روبات آینده حاصل آمدهاند. در فیلم فوقالعاده بازگشت به آینده، مایکل جی فاکس برای جلوگیری از وقوع پارادوکس پدربزرگ مبارزه میکند. او در سفر به گذشته، با مادر خود در سن نوجوانی برخورد میکند. مادر این شخص هنوز ازدواج نکرده بود. او فورا عاشق پسرش میشود. اما پسر میداند که اگر مادر او به پیشنهاد پدر آینده خود جواب منفی بدهد، وجود فاکس به خطر خواهد افتاد
-
-
چشم
dlrm
232901/282056