هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 هی دس رو دلم نزار ک خونه هیشکی خونه نیس تهناااای تهنام
پ زنداداشت کجاس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 مرسییی ت تنها یاری
عزیزکم :smiling_face_with_heart-eyes:
با این حالم چطوری درس بخونم:persevering_face: -
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 هی دس رو دلم نزار ک خونه هیشکی خونه نیس تهناااای تهنام
پ زنداداشت کجاس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@لیلی79 بنده خدا dlrm داره دمنوش تست میکنه واسه بچز انجمن اون وسطا ی درسیم میخونه برا جمه قربونش برم قبول بشه دیگه نمتونه منو عمه کنه:grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss:
-
@لیلی79 مرسییی ت تنها یاری
عزیزکم :smiling_face_with_heart-eyes:
با این حالم چطوری درس بخونم:persevering_face: -
@لیلی79 بنده خدا dlrm داره دمنوش تست میکنه واسه بچز انجمن اون وسطا ی درسیم میخونه برا جمه قربونش برم قبول بشه دیگه نمتونه منو عمه کنه:grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss:
-
ایشالا هم قبول میشه
هم عمت میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Fre-que-nce -
@لیلی79
بگیر بخاب چون میخام خودم برم بخابمبا این حالم نمیتونم بخخوابم دیشبم نتونسم بخوابم:face_without_mouth: :expressionless_face:
-
@لیلی79
بگیر بخاب چون میخام خودم برم بخابمبا این حالم نمیتونم بخخوابم دیشبم نتونسم بخوابم:face_without_mouth: :expressionless_face:
-
ایشالا هم قبول میشه
هم عمت میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Fre-que-nce -
ققنوس یار جانم تو برو بخواب
منم میرم اگه تونسم یکم بخونم -
ققنوس یار جانم تو برو بخواب
منم میرم اگه تونسم یکم بخونم -
@لیلی79 خبیث شدی تازگیا میخای تورم بگیرم واسه یکی دیگمون؟هان؟:face_with_tears_of_joy: ایشالا قبول شه من خودم عمه میشم:rolling_on_the_floor_laughing:ببینم اونوخ بازم منو اذیت میکنی؟
من در عین مهربونی خبیث هم هسم :smiling_face_with_horns: :face_with_tears_of_joy:
نه جانم من یارم نمیزاره ققنوس :relieved_face: :relieved_face:
آری بازم اذیت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
@Fre-que-nce -
ققنوس بسلامت جانم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-

%(#006eeb)[خدانگهدار] :heart: :rainbow: %(#1f88ff)[روزتون خوش] :face_savouring_delicious_food: :lollipop:
%(#5ba6fc)[واسه منم دعا کنید] :blue_heart: :water_wave:

خداحافظ ( :
روز بخیر( :
حتما ( :
و اینکه کسی که میشینه جلو پنکه "ها" نمیکنه مشکل داره صددرصد :joy:
اکالیپتوس -

%(#006eeb)[خدانگهدار] :heart: :rainbow: %(#1f88ff)[روزتون خوش] :face_savouring_delicious_food: :lollipop:
%(#5ba6fc)[واسه منم دعا کنید] :blue_heart: :water_wave:

اکالیپتوس
%(#ff00aa)[ بچشم بانو حتما ]:upside-down_face: :face_blowing_a_kiss:
%(#bf00ff)[خدانگهدارت]:red_heart: :yellow_heart:

چشم میگردم اتاقم خیلیییییییییییییییییییییییییی شلوغه پیدا شد حتما