هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ی سوال مشاوزه ای از اساتید بزرگوار  این سه روز نمیتونم همه چی رو مرور کنم شما باشید کدومو انتخاب میکنید؛ 
 عمومی ۵۰و زیست و شیمی۶۰،ریاضی فیزیک۲۰
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰revival 
 زیست وشیمی 20 اخه؟
 دراین حده اعتماد به نفستون الان ؟
- 
revival 
 حقمه
 حقمه
 حقمه
 حقمه
 حقمهآسمان ِ آبی 
 ولی من دارم میگم حقم نیست
 حقم نیست...
- 
سردرد 
 گلو درد
 سرفه
 بنظر تو چطوری میتونم؟

@Saahaar@لیلی79 
 برو دکتر حتما
 دم کنکوری اخه 
- 
آسمان ِ آبی 
 ولی من دارم میگم حقم نیست
 حقم نیست...abcc 
 ......
- 
@لیلی79 
 برو دکتر حتما
 دم کنکوری اخه آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 برو دکتر حتما
 دم کنکوری اخه دکتر رفتم 
 داروهاش بی اثره   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ی سوال مشاوزه ای از اساتید بزرگوار  این سه روز نمیتونم همه چی رو مرور کنم شما باشید کدومو انتخاب میکنید؛ 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ی سوال مشاوزه ای از اساتید بزرگوار  این سه روز نمیتونم همه چی رو مرور کنم شما باشید کدومو انتخاب میکنید؛ 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰صددرصد اولی 
- 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰
- 
پنجشنبه هشت صبح      
- 
- 
@fatemeh_banoo خواهشمندم عزیزجان  
 هرچند هنر منر ندارم ولی اشپزی تنها کاریه ک میشه گف خوب بلدم .البته شاگردتیما @Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo خواهشمندم عزیزجان  
 هرچند هنر منر ندارم ولی اشپزی تنها کاریه ک میشه گف خوب بلدم .البته شاگردتیما به به اشپز بانو هستی پس ن بابا این چ حرفیه خواهش میکنم    ️ ️
- 
آسمان ِ آبی 
 فقط۲هفته...
 بخاطر دوهفته همه چی ب باد بره هیچوقت انقدرجدی نشده بود واسم زندگی...
 حقمه،شکایتی هم نیست....
- 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ی سوال مشاوزه ای از اساتید بزرگوار  این سه روز نمیتونم همه چی رو مرور کنم شما باشید کدومو انتخاب میکنید؛ 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰دومی  راحتتره راحتتره
- 
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo خواهشمندم عزیزجان  
 هرچند هنر منر ندارم ولی اشپزی تنها کاریه ک میشه گف خوب بلدم .البته شاگردتیما به به اشپز بانو هستی پس ن بابا این چ حرفیه خواهش میکنم    ️ ️
- 
 عمومی۵۰ و ریاضی فیزیک۶۰،زیست و شیمی۲۰

ردپا
ردپا

️
️