هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
هم اکنون ناظر بر دعوای دو هشتادی : /
اگه نبودم همدیگرو میکشتن قشنگآسمان ِ آبی خواب چیو دیدی؟
متوجه نشدم -
مقاومت مقابل مامانم
@fatemeh_banoo@m__sadra__b اهااا
-
آسمان ِ آبی خواب چیو دیدی؟
متوجه نشدمabcc
اینکه رتبم اومده بدتر از پارسال.... -
توخودت کنکور بدی چیکا میکنی!
بجا استرس بشین دعا کن براشون
هرچند کار از دعا گذشته ولی خب معجزه هم هست
@Fre-que-nce -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78
سلام عزیزدل
ببخش برق رفت گوشی توشارژ بود دیگه نتونستم استفاده کنمعیب نداره امیدوارم تو مثل بعضیاااا بی وفانشی
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78
سلام عزیزدل
ببخش برق رفت گوشی توشارژ بود دیگه نتونستم استفاده کنمعیب نداره امیدوارم تو مثل بعضیاااا بی وفانشی
-
اینو الان پیدا کردم،یادمه اون موقع ۴۰۰پنصدتا تست ارایه زدم از قلمچی و کنکور و...تا اینا نوشتم،حدود ۱۵۰کلمه ی ایهام دارن (ب ترتیب رایج بودن،ایهام های تخلص،دستگاه موسیقی،شطرنج،کتابها،اسم ها و..)ک بلد باشی تستای ایهام ارایه رو میزنین...کساییکه ایهام مشکل دارن ی نگاه کنن،از ما ک گذشت شاید ب درد کسی خورد...
-
-
اینو الان پیدا کردم،یادمه اون موقع ۴۰۰پنصدتا تست ارایه زدم از قلمچی و کنکور و...تا اینا نوشتم،حدود ۱۵۰کلمه ی ایهام دارن (ب ترتیب رایج بودن،ایهام های تخلص،دستگاه موسیقی،شطرنج،کتابها،اسم ها و..)ک بلد باشی تستای ایهام ارایه رو میزنین...کساییکه ایهام مشکل دارن ی نگاه کنن،از ما ک گذشت شاید ب درد کسی خورد...
-
-