هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سما اسمانی اگر قرص خوردید به خانوادتون اطلاع بدید حتما الان این فکرو میکنید که زندگیتون ارزش نداره برای کسی چون خودتونو تحت فشار میبینید من از اول زندگیم با انواع چیزا مواجه بودم خودسوزی و قرص و... ولی باور کنید برای همه مهم هستید اگه نمیخواید خانوادتونو ناراحت کنید و خودتون پشیمون بشید سریع برید به خانوادتون بگید و به دکتر مراجعه کنید
@مخب در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سما اسمانی اگر قرص خوردید به خانوادتون اطلاع بدید حتما الان این فکرو میکنید که زندگیتون ارزش نداره برای کسی چون خودتونو تحت فشار میبینید من از اول زندگیم با انواع چیزا مواجه بودم خودسوزی و قرص و... ولی باور کنید برای همه مهم هستید اگه نمیخواید خانوادتونو ناراحت کنید و خودتون پشیمون بشید سریع برید به خانوادتون بگید و به دکتر مراجعه کنید
خود سوزی؟ :|
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی ک قرص میخوره بعدش انجمن نمیاد خدایی
سر کاریمچند روز قبل حرف میزد. انگار واقعا مشکل داره
ان شاالله که ختم بخیر بشه
خداکنه سرکاری باشه البته@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی ک قرص میخوره بعدش انجمن نمیاد خدایی
سر کاریمچند روز قبل حرف میزد. انگار واقعا مشکل داره
ان شاالله که ختم بخیر بشه
خداکنه سرکاری باشه البتهندیدم پستاشونو
نمیدونم
کاش... -
سما اسمانی
هستی الان؟ -
@مخب در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خود سوزی؟ :|
-
سما اسمانی
هستی؟ -
سما اسمانی
دخترجون، زندگی الکی نیست که
الان احتمالا هشیاریت باید کم شده باشه، نذار دیر پشیمون بشیبرو به خانوادت خبر بده یا زنگ بزن 115
-
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud بعله رحمته
اللهم اجعل عاقبت امورنا خیراحالت تالار عطراگین شد
شیخ تو این همه مدت زیرابی چیکار میکردیmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud بعله رحمته
اللهم اجعل عاقبت امورنا خیراحالت تالار عطراگین شد
شیخ تو این همه مدت زیرابی چیکار میکردیپا قدم تو بود این عطر
یا شیخ
زیر آبی برو تا جهان بینی
آنچه نادیدنی ست آن بینی -
سما اسمانی ببین منم تا همین هفته پیش فکر میکردم مهم نیستم و رفتار خانوادمم نشون دهنده این بود وقتی حالم بد شد بردنم دکتر چون خون بالا میاوردم فکر کردن خودکشی کردم اونو موقع با حال بدم فهمیدم چقد مهممم براشون حتی برا داداشم ک هیمشه دعوام میکنه وقتی دیدم چطوری بالا سرم گریه میکنه
تا دیر نشده اطلاع بده ب خانوادت -
وقتی حالم حتی برا ینفر مهم نیست زندگیم چه ارزشی داره بود و نبودم همه راحت میشن
سما اسمانی الان حتما به دکتر مراجعه کنید بعدش بیاید انجمن و همینجا با دوستان گفتگو کنید و خودتونو خالی کنید احساسی تصمیم نگیرید شما حق زندگی کردن و شاد بودن و موفق بودن رو دارید اینکه الان حس تنهایی رودارید طبیعیه ما آدما درشرایط سخت این حس رو داریم خداروفراموش نکنید دوستاتونو فراموش نکنید مطمئن باشید همه دوستتون دارند و این فکر بخاطر شرایط پر استرس و پر تنش شما ست
-
اومد یه استرسی دادو رفت :|
ختم به خیر بشه صلوات
-
ختم به خیر بشه صلوات
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ختم به خیر بشه صلوات
آمین
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: