اشکالات عربی
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو کنکور 95 ریاضی سوالات شکلش این رو داشتیم: رایت المحاولات . که اعراب گذاری ش اینطور میشه: رایتِ المحاولاتُ . من میخواستم بدونم ما تو عربی قاعده التقای ساکنین رو می دونستیم؟!
+سوال سنجش 31خرداد اومده بود که:
1)کانت امی تقول لنا لافرق بینکم عندی ان تکونوا بنین او بنات: مادرم به ما میگفت نزد ِ من هیچ فرقی نیست که شما پسر باشید یا دختر!
من معنای درستی از این تو ذهنم نیست اما اینجا "بین" رو معنی نکرده و "بنین" و "بنات" رو به صورت مفرد ترجمه کرده،مگه این غلط نیست؟ -
تو کنکور 95 ریاضی سوالات شکلش این رو داشتیم: رایت المحاولات . که اعراب گذاری ش اینطور میشه: رایتِ المحاولاتُ . من میخواستم بدونم ما تو عربی قاعده التقای ساکنین رو می دونستیم؟!
+سوال سنجش 31خرداد اومده بود که:
1)کانت امی تقول لنا لافرق بینکم عندی ان تکونوا بنین او بنات: مادرم به ما میگفت نزد ِ من هیچ فرقی نیست که شما پسر باشید یا دختر!
من معنای درستی از این تو ذهنم نیست اما اینجا "بین" رو معنی نکرده و "بنین" و "بنات" رو به صورت مفرد ترجمه کرده،مگه این غلط نیست؟نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط sbr.abasi انجام شدهhas
به نظر من که جمع و مفرد بودن پسر و دختر درست معنا شده چون گفته پسر یا دختر *باشید
و این باعث جمع شدن اونا هم میشه
ولی "بین" رو معنی نکرده و به نظرم غلطه
ترجمه درستش به نظرم اینه :
مادرم به ما میگفت : نزد من هیچ فرقی بین شما نیست که پسر باشید یا دختر -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
فعل رای (به معنی دیدن)چه نوع فعل معتلی هستش؟اجوف یا ناقص؟!!
شاید سوال ساده ای باشه ولی الان به دلیل استرس یادم رفته.. -
سلام دوستان
شاید سوال ساده ای باشه ولی الان به دلیل استرس یادم رفته..نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein 0 ناقصه --> رأی
اون الف وسط همزه هست ینی جزو حروف عله نیس -
سلام خسته نبااااشید همگی
خب اولین اشکال
جمله «دخلنا فی میادین الشّجاعة» ترکیب اضافی هستش یا وصفی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hïïss وصفی
-
amirhossein 0 ناقصه --> رأی
اون الف وسط همزه هست ینی جزو حروف عله نیسنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpariaaa ممنون
-
سلام دوستان
شاید سوال ساده ای باشه ولی الان به دلیل استرس یادم رفته..نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein 0 بنظرم اگه وقت داری همایش اقای ناصح زاده ببین همین سوالتو دقیق من تو همایشش شنیدم
گفته بود همزه عله نیست -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط sbr.abasi انجام شده
pariaaa
اگه اشتباه نکنم گزینه 3 میشه
گزینه 1 و 2 الناس داره که داخل سوال نداریم همچین چیزی
گزینه 2 و 4 هم "قادر" رو فعل گرفتن درحالیکه اسم اومده و "نیستند" فعله
با همون فعل "نیستند" همه گزینه ها رد میشه چون گزینه 1 هم این فعل رو مفرد تعریب کرده و گزینه 2 و 4 هم که "نیستند" تعریب نکرده و "قادر" رو فعل قرار داده -
pariaaa
اگه اشتباه نکنم گزینه 3 میشه
گزینه 1 و 2 الناس داره که داخل سوال نداریم همچین چیزی
گزینه 2 و 4 هم "قادر" رو فعل گرفتن درحالیکه اسم اومده و "نیستند" فعله
با همون فعل "نیستند" همه گزینه ها رد میشه چون گزینه 1 هم این فعل رو مفرد تعریب کرده و گزینه 2 و 4 هم که "نیستند" تعریب نکرده و "قادر" رو فعل قرار دادهنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sbr-abasi دقیقا منم گزینه سه رو انتخاب کردم و با همین استدلال های شما ولی گزینه چهار میشه!!!! سوال کنکور تجربی 94 ولی نمیدونم چرا سه غلطهه
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط pariaaa انجام شده
سلام بچه ها میشه لطفا یکی معنی این چن تا کلمه رو بگه!! ممنون
طیران،تعلیم،تعلّم -
pariaaa
طیران: دوپرنده
تعلیم::آموزش دادن
تعلم: یاد دادن
اگه درست نبود بگین -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mahed طیران دیکشنری الان زدم میگه میشه پرواز کردن ینی طیران مثنی نییس
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
طیرانْ مفردهه ... علامت مثنی انِ و َـینِ
pariaaa -
گزینه ۳ لیسوا قادرات با هم نمیخونه درستش اینه ( لیسوا قادرینَ)
-
طیران،تعلیم،تعلّم
طیران : پرواز کردن ، در حال پرواز ، پرواز
تعلیم : آموزش و یاد دادن
تعلَّم : یاد گرفتن -
طیران،تعلیم،تعلّم
طیران : پرواز کردن ، در حال پرواز ، پرواز
تعلیم : آموزش و یاد دادن
تعلَّم : یاد گرفتن -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pariaaa گزینه 1 و 3 فعل اول جمله اومده باید حتما بصورت غایب بیاد ولی اینجا مخاطب اومده
گزینه 2 و 1 هم الناس اضاف داده
این تست با تکنیک ترجمه حل نمیشه لامصب باید با قواعد حلش کنی
همون گزینه 4 درسته
با اینکه معلومه گزینه 4 هم غلطایی داره ولی خب اول سوالات میگه صحیح ترین یا غلط ترین رو انتخاب کنید -
pariaaa گزینه 1 و 3 فعل اول جمله اومده باید حتما بصورت غایب بیاد ولی اینجا مخاطب اومده
گزینه 2 و 1 هم الناس اضاف داده
این تست با تکنیک ترجمه حل نمیشه لامصب باید با قواعد حلش کنی
همون گزینه 4 درسته
با اینکه معلومه گزینه 4 هم غلطایی داره ولی خب اول سوالات میگه صحیح ترین یا غلط ترین رو انتخاب کنیدنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sbr-abasi اره با ترجمه حل نمیشه اوففف گرفتار شدیماااا