هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم 
- 
برین بخونین 
 شما ک تا الان خوب خوندین
 این مسخره بازیاتون چیه ://
 من الان باید خونه رو جمع کنم ظهر مهمون داریم  
- 
آسمان ِ آبی 
 ن انگار شمع گذاشتن وسط قفسه سینه ام...
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم یه پرانول دیشب خوردم یکی صبح  
- 
آسمان ِ آبی 
 ن انگار شمع گذاشتن وسط قفسه سینه ام...revival 
 همش عصبیه..
 ولی اگه شدیده برین دکتر حتما
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم یه پرانول دیشب خوردم یکی صبح  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم یه پرانول دیشب خوردم یکی صبح  غلط کردی  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برم دکتر یا نه  درد قلب ؟ درد مغز 
 ب نظرم همه مبتلا ب اینیم یه پرانول دیشب خوردم یکی صبح  غلط کردی  abcc 
 : /
- 
revival 
 همش عصبیه..
 ولی اگه شدیده برین دکتر حتماآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 همش عصبیه..
 ولی اگه شدیده برین دکتر حتمان نیمساعت پیش شدید بود،دانستم وضع خطناککه،نصف کتابا انداختم سطح اشغال ک اصلا به درک،الان کمی بهتر شده  
- 
من خیلی خیلی خیلی خیلی و....خیلی میترسم 
 وقتی ازکنکوربرگشتم خونه جواب مامان باباموچی بدم وقتی پرسیدن چطوربودآزمون؟  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️