هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
سال چهارم خیلی فرق داره...
مرورا نابود کنندن،فیلم های ۱۵دقیقه ای هر مبحث از خودت ضبظ کن...مثلا مشتق خوندی کلا ۱۵دقثقه صدا ضبط کن چطور مسائلشو حل کنی...
بشدت بچین،تا مهر چ کنی تا فلان روز چ کنی و..مثل برق میره
زیست و... پروبال نده،من اگ برگردم بیشتر از متن کتاب پیش نمیرم الان دورم دوهزار برگه ست ک ...
اول کتاب تا حجم مورد نظر بعد تست و...عه؟مفیده این کار؟
من میخواستم برا زیست و شیمی وویس ضبط کنم.ولی گفتم شاید بعدش فرصت نشه گوش بدم بهشون دوباره -
من چرا ب انجمن معتاد نیستم خیلی عجیبه
-
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش)revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش)من ویس از خودم گوش دادنی نابود میشم واقعا میشه خوند؟
-
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش)من ویس از خودم گوش دادنی نابود میشم واقعا میشه خوند؟
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش)من ویس از خودم گوش دادنی نابود میشم
ها؟!
نفهیدم چی نوشتی
-
-
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من چرا ب انجمن معتاد نیستم خیلی عجیبه
توعجیب نیستی..
اینی ک مامعتادیم عژیبه -
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 خب چارپایه
واقعا خیلی بهم لطف داری
مخلصیم
-
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش)من ویس از خودم گوش دادنی نابود میشم
ها؟!
نفهیدم چی نوشتی
abcc
ها؟!
نفهیدم چی نوشتی
میگم من صدای ضبط شده خودمو گوش دادنی از خنده نابود میشم بعدش ویس گوش دادنی اونم درس ادم میتونه بفهمه؟
-
abcc
مرور با ویس خیلی راحتتره بعدا،اون انرژیه مرور دیگ تا این حد خسته کننده نمیشه...اما زیاد خارج متن نرو(نکته های الگو قلمچی عملا هیچمدوم ب درد کنکور نمیخوزن،کنکور فقط کتابه و تسلط بهش) -