هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
amir bahrami ایول خیلی مهم بود MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: amir bahrami ایول خیلی مهم بود :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نه جدا باید این تابستون کلا هر چی موزیک و صدا و عبارت و خط و نقطه هست مدتی بذارم زمین اور لود شده ذهنم 
- 
@بر-باد-رفته  با رعایت حسن فعلی بگو با رعایت حسن فعلی بگوخواسته هاتو معقول تر کن در توانم نیست  
 MOHAMMAD80
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: amir bahrami ایول خیلی مهم بود :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نه جدا باید این تابستون کلا هر چی موزیک و صدا و عبارت و خط و نقطه هست مدتی بذارم زمین اور لود شده ذهنم amir bahrami میفهمم 
- 
آسمان ِ آبی اوف جواد عزتی  @بر-باد-رفته 
 یکش بهتر بود 
- 
@zedtwo نمیشه که  ضعف میکنه ادم ۴ساعت ضعف میکنه ادم ۴ساعت 
 ابمیوه و اینا نبر
 ادم در حالت عادیم اینارو بخوره چیز میشه:/
- 
خواسته هاتو معقول تر کن در توانم نیست  
 MOHAMMAD80@بر-باد-رفته  پروفایلت کیه؟ پروفایلت کیه؟
- 
 خانوم اکالیپتوس سلام خانوم اکالیپتوس سلام سلام  خوبین؟ سلام  خوبین؟
 MOHAMMAD80
- 
abcc من نه که عادی نیستم چیزم نمیشم    من کلا دو قلُپ شیرموز میخورم انرژی کل روزم تامینه تقریبا من کلا دو قلُپ شیرموز میخورم انرژی کل روزم تامینه تقریبا 
- 
 سلام  خوبین؟ سلام  خوبین؟
 MOHAMMAD80اکالیپتوس  خداروشکر شما بهترین؟ خداروشکر شما بهترین؟
- 
اکالیپتوس  خداروشکر شما بهترین؟ خداروشکر شما بهترین؟خداروشکر ن  همیشه خوب باشین همیشه خوب باشین
 MOHAMMAD80
- 
خداروشکر ن  همیشه خوب باشین همیشه خوب باشین
 MOHAMMAD80اکالیپتوس  ایول التماس دعا ایول التماس دعا
- 
@zedtwo نمیشه که  ضعف میکنه ادم ۴ساعت ضعف میکنه ادم ۴ساعت 
 ابمیوه و اینا نبر
 ادم در حالت عادیم اینارو بخوره چیز میشه:/abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo نمیشه که  ضعف میکنه ادم ۴ساعت ضعف میکنه ادم ۴ساعت 
 ابمیوه و اینا نبر
 ادم در حالت عادیم اینارو بخوره چیز میشه:/بدون آبمیوه هم...  
 وای به حال آبمیوه 
- 
@بر-باد-رفته  پروفایلت کیه؟ پروفایلت کیه؟دست به حسن فعلیت نزن به همون قانعم من  
 MOHAMMAD80
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo نمیشه که  ضعف میکنه ادم ۴ساعت ضعف میکنه ادم ۴ساعت 
 ابمیوه و اینا نبر
 وای به حال آبمیوه آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo نمیشه که  ضعف میکنه ادم ۴ساعت ضعف میکنه ادم ۴ساعت 
 ابمیوه و اینا نبر
 وای به حال آبمیوه توم ک تجربشو داری قشنگ  
- 
دست به حسن فعلیت نزن به همون قانعم من  
 MOHAMMAD80@بر-باد-رفته    
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی من ظهرا ناهار نمیخورم :| 
 میترسم بمیرم اونجا 
 پارسال نذاشتن :| به هیچکس
 بعدم یه آب معدنی از جهنم برامون آوردن  چه جوری نذاشتن اخع؟ آسمان ِ آبی با بی رحمی  
- 
خالم زنگ زده میگه : ریلکسِ ریلکس باش استرسم نداشته باش  
 میگم فکر کنم تو بیشتر از من استرس داری چون من دارم فیلم میبینم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

؟
 ؟