هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
چگونه شماره داوطلبیمان را به پشتیبان ندهیم؟ :| زنگ زده گفت بخون :| گفتم الان ندارمش
گفت اس ام اس کن :|نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo آنان را بلاک کنیم ؛)
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
یا مثلا جوش های صورتت مرا یاد ماه می اندازد
-
ققنوس
معذرت میخوام چرا میزنی
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80
چرا الکی میگی من ک نزدمت
-
@M-an
یا مثلا جوش های صورتت مرا یاد ماه می اندازد
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 بدتر از این نبود بگیی
-
@پوکر-فیس-خدایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: این عکس پروفایلت منو کشته
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفقط شما فازو گرفتی دمت گرم
amir bahrami -
MOHAMMAD80
چرا الکی میگی من ک نزدمت
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
MOHAMMAD80 بدتر از این نبود بگیی
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس
جای جوش هایت
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گل بگیم گل بشنویم
عوض اینکارا اونا رو بکشید بهتر عمل میکنه
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گل بگیم گل بشنویم
عوض اینکارا اونا رو بکشید بهتر عمل میکنه
دیگه ازتو انتظار نداشتم
-
چگونه شماره داوطلبیمان را به پشتیبان ندهیم؟ :| زنگ زده گفت بخون :| گفتم الان ندارمش
گفت اس ام اس کن :|نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo بگو شارژ ندارم
-
گفت اس ام اس کن :|نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گفت اس ام اس کن :|زنگ زد گفتم چرا بدم؟!
گفت رتبه اوردی پشتیبان میشی و...
گفتم ممنون،خدافظ -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola همانا به زودی از نمایندگی تماس خواهند گرفت :|
همانا جواب نمیدهیم شیخ
-
گفت اس ام اس کن :|نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گفت اس ام اس کن :|وایییی ندیییییییااااا
-
ققنوس
جای جوش هایت
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 نمیشه کلا این جوش رو حذف کنی از سوسک چندشم نمیشه ولی از جوش میشه
-
فقط شما فازو گرفتی دمت گرم
amir bahramiنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پوکر-فیس-خدایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط شما فازو گرفتی دمت گرم
amir bahrami:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خیلی خوبه :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
MOHAMMAD80 نمیشه کلا این جوش رو حذف کنی از سوسک چندشم نمیشه ولی از جوش میشه
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس
جوشاتو نترکون
-
گفتم ممنون،خدافظ -
گفتم ممنون،خدافظنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گفتم ممنون،خدافظبیخود کردن بابا
چرت و پرت میگن -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پوکر-فیس-خدایی