-
has بااین جزوه متفاوت هس؟
جزوه شون واقعا کامل هس -
has میشه جزوشو برامون بفرستید؟
-
Fateme Safa در جزوات کلاس کنکور ناصح زاده گفته است:
معذرت میخوام دیر دیدم اینجا رو. من به زحمت لاگین میکنم،نمی دونم چرا انقدر سرعت اینجا برام پایین ـه،به هر حال اگر هنوزم نیاز دارین یه آدرسی بدین من اونجا براتون بفرستم،اینجا آپلود هم نمی تونم بکنم! راجع به تفاوتش هم نمی دونم،فکر نکنم تفاوتی داشته باشه،ولی خب من انسجام شخصی خودم رو دارم،یه سری چیزا هم که توضیح دادن و ننوشتن رو من خودم نوشتم با مداد.حالا هر طور که می دونین
-
Fateme Safa در جزوات کلاس کنکور ناصح زاده گفته است:
معذرت میخوام دیر دیدم اینجا رو. من به زحمت لاگین میکنم،نمی دونم چرا انقدر سرعت اینجا برام پایین ـه،به هر حال اگر هنوزم نیاز دارین یه آدرسی بدین من اونجا براتون بفرستم،اینجا آپلود هم نمی تونم بکنم! راجع به تفاوتش هم نمی دونم،فکر نکنم تفاوتی داشته باشه،ولی خب من انسجام شخصی خودم رو دارم،یه سری چیزا هم که توضیح دادن و ننوشتن رو من خودم نوشتم با مداد.حالا هر طور که می دونین
has خیلی ممنونم از پاسخگوییتون دوست عزیز اگه امکانش هست به ایمیلم برام بفرستید
واقعا لطف میکنید و زحمت میشه براتونfateme.safavi@yahoo.com -
سلام کسی میتونه کمکم کنه 2تا کتاب قلم چی استاد میلاد نصیح زاده برا فیلما 94تا95 چطور تهیه کنم
-
بخش ها ی از کتاب دبیران پرمخاطب / قرمز قلم چی استاد :
0_1539552237033_759e05b46b9fb2cc1e30bf282cb6ce8b.pdf
منبع سایت کانونبخش های بعدی بزودی ....
جزوه ی دستنویس عربی 2 استاد هم حداکثر تا آخر هفته قرار می گیرد
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-جزوات @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
کسی نیست؟
-
کسی نیست؟
alifalavandi
توو سایت قلم چی دیگه به فروش نمیره؟ -
alifalavandi
توو سایت قلم چی دیگه به فروش نمیره؟@romisa1234 یعنی به هیچ عنوان نمیشه بدسش اورد ؟
-
@romisa1234 یعنی به هیچ عنوان نمیشه بدسش اورد ؟
alifalavandi والا واقعیتش نمی دونم
چون نظام قدیم هم هست یکم سخته گیراوردنش -
alifalavandi والا واقعیتش نمی دونم
چون نظام قدیم هم هست یکم سخته گیراوردنش@romisa1234 مگر از کسی که امسال کنکور بده دیگه نمیخواد ازش بخرم که هیچکی رو نمیشناسم بیخی اصلا
-
بالا نمیاننن
چرا؟ -
Drmehdi جزوه قدیمیه؟من برا کنکور 1402میتونم ازش استفاده کنم؟
جزوه برا رشته انسانی خوبه یا تجربی؟رضا احمدی
نه نظام قدیمه
سلام . تو این تاپیک قصد دارم جزوات ایشون رو قرار بدم . اول جزوات اول دبیرستان و ترجمه رو میگذارم
بعدش عربی 2 و 3
به ترتیب دانلود و پرینت بگیرید (( این جزوات روی سایت بودن ولی من دسته بندی شون کردم وگذاشتم اینجا --- ))
0_1539083758876_1ثلاثی 1-6.pdf
0_1539083822714_2جامد 7-9.pdf
0_1539083845551_3ضمیر 10-12.pdf
0_1539083861699_4موصول 13-15.pdf
0_1539083890128_5معرب16-17.pdf
0_1539083916225_6جمله 18-24.pdf
0_1539083990949_7ترجمه.pdf
جزوات عربی 2 هم بزودی قرار میدم (( شما هم اگه نوشتین جزوات رو میتونید بفرستید ))
لطفا یکی از ادمین ها بگه میتونم واتر مارک روی جزوات رو بردارم و بگذارم شون یا نه ؟؟؟
@administrators @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @دانش-آموزان-آلاء
سلام جزوه عربی برای دهم و علوم پایه برای این درس تا تونستم کامل نوشتم گفتم برای شماام بذارم استفاده کنید
عربی.pdf
پ.ن: بچه های نهم تا صفحه 17 میتونید استفاده کنید درسته نکات اضافی داره ولی اونقدر زیاد نیست که نتونید بفهمید بقیه جزوه اروهم بخونید که چه عالی کلی جلو افتادید
همگی ان شاءالله موفق باشید و تو درس عربی حسابی بدرخشید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@ادمین
پ.ن2: @M-an چه خوب میشه برای بچه های راهنمایی هم گروه بزنید ممنون میشیم