من میتوانم
-
من میتونم کمتر فیلم ببینم تا ساعت مطالعم رو ببرم بالا
.
.
.
ولی خیلی سخته -
من میتونم از پس کنکور بربیام!غول نیسش کنکور!فقط خودمون بزرگش کردیم!من میتونم
-
شاید براتون جالب باشه من هرکاری که بگم نمیتونم انجامش بدمو انجام میدم و هرکاری که بگم میتونم انجام بدم رو انجام نمیدم
بخاطر همینم دیروز تو تاپیک گفتم نمیتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم و امروز تا الانش 4 ساعت خوندم...بدون اینکه خودمو تنبیه کنم
من نمیتونم امشب اتاقمو مرتب کنم
سعدی هنگام بازدید از اتاق من :
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنی -
شاید براتون جالب باشه من هرکاری که بگم نمیتونم انجامش بدمو انجام میدم و هرکاری که بگم میتونم انجام بدم رو انجام نمیدم
بخاطر همینم دیروز تو تاپیک گفتم نمیتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم و امروز تا الانش 4 ساعت خوندم...بدون اینکه خودمو تنبیه کنم
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنیبهاره در من میتوانم گفته است:
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنیاین تلقینه!منم قبلا فکر میکردم که اینطوریم!اما با %(#00ffc8)[انرژی مثبت] توسنم بخودم و سلولای بدنم انرژی بدم
-
من می تونم ساعت 5 بیدار شم همیشه! من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این
) من می تونم رو کتاب فیزیک نخوابم :|
من می تونم اولین پزشک خونوادم شمDr.Saraaa در من میتوانم گفته است:
من می تونم ساعت 5 بیدار شم همیشه! من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این
) من می تونم رو کتاب فیزیک نخوابم :|
من می تونم اولین پزشک خونوادم شمباور کنین اگه انقد هم تکرارش کنین تمام اشیا و اشخاص اطرافتون بهتون کمک میکنن تا به هدف و خواستتون برسین
-
خیلی دوس دارم همتون به این جمله دقت کنین و بخواینش:
ما میتونیم بعد از اینکه به هدفمون رسیدیم و موفق شدیم،توی آلا هرطور شده از عوامل موفقیتمون تشکر کنیم
من که یکی از مهمترین آرزوهامه!@Dr.Bernosi در من میتوانم گفته است:
ما میتونیم بعد از اینکه به هدفمون رسیدیم و موفق شدیم،توی آلا هرطور شده از عوامل موفقیتمون تشکر کنیم
من هم ب آلا کمک می کنم و هم به چند دانش آموز درس خون که توانایی مالی ندارن برای درس خوندن!ان شاءالله با پول خودم
-
من میتونم یه دبیر خوب بشم برای نسل بعد
-
من میتونم تست های خازن رو به راحتی حل کنم.
-
منم کلا کاری نمیکنم پیام های شمارو میخونم
-
DR.PeRshIA در من میتوانم گفته است:
پس %(#00ffff)[میتونی] با چشات نگا کنی و بخونی!این خودش %(#00ffff)[توانستنه]
-
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن] -
منم میتونم عقب موندگیامو درست کنم!سخته!ولی میشه!من میدونم که میتونم
-
Faeze2000 در من میتوانم گفته است:
من میتونمممممم نترسم از زمین و زمان
میتونم به مسییییر توجه کنم نه مقصد
میتونممم:)کسی که به مسیرتوچه نداشته باشه،نمیتونه از زیبایی های مسیر لذت ببره!همونطور که بیشتر مسافرا با سرعت از چاده شمال میکذرن و فقط به مقصدشون فکر میکنن!
-
من میتونم زود از خواب بیدار شم
-
من میتونم زود از خواب بیدار شم