هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ 
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز 
- 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام تنبلا فشار ازمون نابودش کرده بچه رو   به حباب نگران لب این رود قسم  
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   هیدر هستم  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   هیدر هستم  @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   هیدر هستم  نخوریمون عمو   
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   هیدر هستم  نخوریمون عمو   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق ها  سلام گلِ رز سلام گلِ رز شقایق دریای منظورمه  اسفنج   هیدر هستم  نخوریمون عمو    
- 
@میلااد 
 واقعا شاه بوده؟!
- 
سلام 
 ی سوال
 من میخوام این تابستون شیمی سوم فقط بخونم
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟
- 
- 
سلام روزتون بخیر 
- 
@میلااد ن خدایی؟ 
- 
سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟با برنامه ازمون ها پیش میری یا برنامه نوشتی؟ 
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد 
 واقعا شاه بوده؟!وقتی در زمان شاه این کار شروع شده 
 پس فرد اول کشور مسولشه در اون زمان 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️