هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
سلام روزتون بخیر 
- 
@میلااد ن خدایی؟ 
- 
سلام 
 ی سوال
 من میخوام این تابستون شیمی سوم فقط بخونم
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟با برنامه ازمون ها پیش میری یا برنامه نوشتی؟ 
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد 
 واقعا شاه بوده؟!وقتی در زمان شاه این کار شروع شده 
 پس فرد اول کشور مسولشه در اون زمان 
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟با برنامه ازمون ها پیش میری یا برنامه نوشتی؟ @fatemeh_banoo ن خودم برنامه نوشتم 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
 پس فرد اول کشور مسولشه در اون زمان @میلااد 
 خدابگم چیکارش نکنه هااااا اون دنیا 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نخوابیدی هنووز؟  
- 
 پس فرد اول کشور مسولشه در اون زمان @میلااد ایشاا... ی بار دیگه بمیره:- 
 پ.ن:ته ناسازای من. بمیری
 خب الان طرف مرده:-\
- 
amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نخوابیدی هنووز؟  @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نخوابیدی هنووز؟  چرا... 3 ساعت    
- 
@میلااد ایشاا... ی بار دیگه بمیره:- 
 پ.ن:ته ناسازای من. بمیری
 خب الان طرف مرده:-\
- 
@fatemeh_banoo ن خودم برنامه نوشتم @MaryaM-_-Sh 
 چرا با برنامه بودجه بندی یکی ازمون ها پیش نمیری
 اینجوری ریسکش کمترخ مطمعنم میشی درسا تمومه. ترتیبشم اصولی تره
- 
@میلااد اقا گذاشتی ما نفرین کنیم بعد    
- 
سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟سلام 
 هست. اول دوم رو بخونید.
- 
@MaryaM-_-Sh 
 چرا با برنامه بودجه بندی یکی ازمون ها پیش نمیری
 اینجوری ریسکش کمترخ مطمعنم میشی درسا تمومه. ترتیبشم اصولی تره@fatemeh_banoo خب اخه من ادبیات نمیتونم درس ب درس پیش برم 
 بعد من فیلم استفاده میکنم
 تایم هاش زیاده
 واز طرفی کلاس هام از مرداد شروع هس وک ب بودجه بندی ازمون نمیرسم ریاضی و فیزیک
- 
احساس میکنم بایدعکس پروفمو عوض کنم  
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟سلام 
 هست. اول دوم رو بخونید.@میلااد واقعا