هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 من میخوام این تابستون شیمی سوم فقط بخونم
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟سلام 
 هست. اول دوم رو بخونید.@میلااد واقعا 
 باشه مرسی 
- 
9.5 ساعت همایش فیزیک طلوعی ببینم یا نبینم ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 ی سوال
 من میخوام این تابستون شیمی سوم فقط بخونم
 ب مشکل نمیخورم؟
 نیازی ب دوم نیس عایا؟سلام 
 هست. اول دوم رو بخونید.@میلااد سلام یادم رفت 
 سلام خوبید اقا میلاد
- 
@fatemeh_banoo خب اخه من ادبیات نمیتونم درس ب درس پیش برم 
 بعد من فیلم استفاده میکنم
 تایم هاش زیاده
 واز طرفی کلاس هام از مرداد شروع هس وک ب بودجه بندی ازمون نمیرسم ریاضی و فیزیک@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo خب اخه من ادبیات نمیتونم درس ب درس پیش برم 
 تایم هاش زیاده
 واز طرفی کلاس هام از مرداد شروع هس وک ب بودجه بندی ازمون نمیرسم ریاضی و فیزیکخب پس برای شیمی به نظرم از پایه شروع کن. چون پایه تو سه سال تکرار میشه و مهمه. 
- 
9.5 ساعت همایش فیزیک طلوعی ببینم یا نبینم ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: amir bahrami مخت ردمیده نبین 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نخوابیدی هنووز؟  چرا... 3 ساعت    amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 منم اولبن کنکورم اینطوری بودم،یادمه توی نقویم نوشتم یعنی ۷تیر هم میرسه؟!یعنی ی روزی منم کنکور میدم؟!
 اما الان ی پلک میزنم تا کنکور بعدی عادی شده دیگ عادی شده دیگ سلام شقایق بلاخره این ادم از دست رفت              :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نخوابیدی هنووز؟  چرا... 3 ساعت    ا هوم خوبه لازمه خواب  
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo خب اخه من ادبیات نمیتونم درس ب درس پیش برم 
 تایم هاش زیاده
 واز طرفی کلاس هام از مرداد شروع هس وک ب بودجه بندی ازمون نمیرسم ریاضی و فیزیکخب پس برای شیمی به نظرم از پایه شروع کن. چون پایه تو سه سال تکرار میشه و مهمه. @fatemeh_banoo نظرت درمورد مشاوره چیه 
 بنظرت نیاز دارم؟
 کلا طبق برنامه کسی جلو رفتن اذیتم میکنه:-\
- 
ی حسی بهم میگه امروزو کامل بخوابم  خیلی خستم خیلی خستم 
- 
9.5 ساعت همایش فیزیک طلوعی ببینم یا نبینم ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: amir bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: 9.5 ساعت همایش فیزیک طلوعی ببینم یا نبینم ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ببین 
- 
@fatemeh_banoo نظرت درمورد مشاوره چیه 
 بنظرت نیاز دارم؟
 کلا طبق برنامه کسی جلو رفتن اذیتم میکنه:-\@MaryaM-_-Sh 
 اگر خودت برنامه کامل بنویسی و بهش عمل کنی نهولی اگر احساس سردرگمی داری و نگرانی مباحثبه موقع جمع نشن ی مشاوره بگیر سعی کن ی ساله کنکور انعطاف داشته باشی دربرابر برنامه های درسی مشاور کی بودم من   
- 
لنتی از دیروزه همش فکر ِ موندن میزنه به سرم... 
 .
 .
 پاک دیوونه شدم دیگه 
 خدایا .....
- 
@MaryaM-_-Sh 
 اگر خودت برنامه کامل بنویسی و بهش عمل کنی نهولی اگر احساس سردرگمی داری و نگرانی مباحثبه موقع جمع نشن ی مشاوره بگیر سعی کن ی ساله کنکور انعطاف داشته باشی دربرابر برنامه های درسی مشاور کی بودم من   @fatemeh_banoo اهان بازم ممنونم 
 خوب مشاوره میدید ک
- 
@میلااد سلام یادم رفت 
 سلام خوبید اقا میلاد@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد سلام یادم رفت 
 سلام خوبید اقا میلادسلام دادین که همون اول   
 سلام ممنونم هم نام عشق باباتون 
 خوب که نه زیاد. وگرنه اینجا نبودم
 شما خوبین؟
- 
ققنوس 
 منم کل ِ دیشبو داشتم کنکور میدادم 
 حتی یادمه از هورمونا سوال بود 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

کاش منم همچین خابی میدیم اینا می امدن دست  تکون میدادن ی نیشخندم میزدن تا خود صب باهاشون درگیر بودم
 کاش منم همچین خابی میدیم اینا می امدن دست  تکون میدادن ی نیشخندم میزدن تا خود صب باهاشون درگیر بودم