هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
sonic 
 خوووووب عالی
 تو چیطوری؟
 انشا ک شکر ترم دومو ۲۰ شدم باورش سخت بود ولی باهاش کنار اومدم باورش سخت بود ولی باهاش کنار اومدم 
- 
@Saahaar خداروشکر 
 من که عاااالیم :)))
 دمت گرم آفرین زدی تو گوششا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد اصرار کردی در دوره های مختلف در زمان های مختلف 
 اره امتحان دارم میرم بترکونم بیام اره یکی تو میترکونی یکی هم بقیه که الان انلاینن اره یکی تو میترکونی یکی هم بقیه که الان انلاینن چ دشمنی با من داری 
 البته میدونم
 اره میتکرونم میرم ده بی سی چهل کنم با اجازه بزرگترا مخصوصا شما ک بزرگترینی ت انجمنققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد اصرار کردی در دوره های مختلف در زمان های مختلف 
 اره امتحان دارم میرم بترکونم بیام اره یکی تو میترکونی یکی هم بقیه که الان انلاینن اره یکی تو میترکونی یکی هم بقیه که الان انلاینن چ دشمنی با من داری 
 البته میدونم
 اره میتکرونم میرم ده بی سی چهل کنم با اجازه بزرگترا مخصوصا شما ک بزرگترینی ت انجمن  
 چی میگی   
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد اصرار کردی در دوره های مختلف در زمان های مختلف 
 البته میدونم
 اره میتکرونم میرم ده بی سی چهل کنم با اجازه بزرگترا مخصوصا شما ک بزرگترینی ت انجمن  
 چی میگی   
- 
Zrex 
 این چی  
 ولی اون سبزه یه چیز دیگس لنتیِ خوشگل:face_savouring_delicious_food:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Zrex 
 این چی  
 ولی اون سبزه یه چیز دیگس لنتیِ خوشگل:face_savouring_delicious_food:چرا این هیچ جذابیتی نداره   
- 
@میلااد    واقعیت ها رو  ببین ازت اجازه هم گرفتم خب بزرگترین فرد  انجمنی با ده بی سی چهل اولین میشم واقعیت ها رو  ببین ازت اجازه هم گرفتم خب بزرگترین فرد  انجمنی با ده بی سی چهل اولین میشم
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Zrex 
 این چی  
 ولی اون سبزه یه چیز دیگس لنتیِ خوشگل:face_savouring_delicious_food:چرا این هیچ جذابیتی نداره   abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Zrex 
 این چی  
 ولی اون سبزه یه چیز دیگس لنتیِ خوشگل:face_savouring_delicious_food:چرا این هیچ جذابیتی نداره   نداره؟:/ 
 سبزه چی ؟:/
 لنتی تو چشمای اون یکی گم میشی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️