هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: علی عیدمون مبارک     دادا کم شادی کن،فردا باید خرما بخوریم دادا کم شادی کن،فردا باید خرما بخوریم  چو فردا شود فکر فردا کنیم      با همین شعار گندزدیم زندگیمون  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: علی عیدمون مبارک     دادا کم شادی کن،فردا باید خرما بخوریم دادا کم شادی کن،فردا باید خرما بخوریم  چو فردا شود فکر فردا کنیم      با همین شعار گندزدیم زندگیمون    
 آخ آخ
 پس برخیز و مخور غم جهان گذران
 بنشین و دمی به شادمانی گذران 
 بشین پاشو هرکاری میکنی شادی کن 
- 
آسمان ِ آبی 
 یادته انگار همین دیروز بود با احسان ۷۵ زبان کار می کردیم؟@romisa1234 
 یادش بخیر 
 چه روزایی بود 
 من تو تاپیک زبان با تو آشنا شدم واسه اولین بار...
- 
@romisa1234 
 یادش بخیر 
 چه روزایی بود 
 من تو تاپیک زبان با تو آشنا شدم واسه اولین بار...آسمان ِ آبی 
 منم....:)
- 
rose77 
 : /
- 
- 
rose77 
 : /
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   
 یادبگیر یکم :|
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  revival نه نه یاد نگیر :| 
- 
به قول یکی حسودان پلاستیکی    
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  revival نه نه یاد نگیر :| sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  revival نه نه یاد نگیر :|   شوخی میکنم شوخی میکنم
- 
 بذار یه امروزو شاد باشن  @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دخترا روزتون مبارک   گونا دارن خو   
 بذار یه امروزو شاد باشن  میلاد خودشون ب اندازه تو شادی نکردن  واسه این روز واسه این روز 
 از سه روز قبل داری تبریک مییگی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️