هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس اره MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی
- 
MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابیققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابیبنظرم میشهگزینه۲ 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابیبنظرم میشهگزینه۲ 
- 
- 
@M-an سلام لوگو اصلی الا رو دارم 
 باشه چشم
- 
فقط سوال یکشو  
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابیبنظرم میشهگزینه۲ revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80  سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابی سوال 11   کدومشه؟؟  3 هست؟؟ ارایه بلد نیستم درستو حسابیبنظرم میشهگزینه۲ منم فکر میکنم 2 باشه به خصوص گزینه ج ک حسن تعلیل توشه 
- 
حس هییییچ کاریو ندارم 
 کاش زود تر کنکور بدیم بره
 حیف جونی ما ک با سرکله زدن با کنکور گذشت
 هعییی دنیا
- 
فقط سوال یکشو  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فقط سوال یکشو  اره من اولش واقعا شک کردم گفتم شاید دام داره   میشع چهار دیگ؟؟ میشع چهار دیگ؟؟  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فقط سوال یکشو  اره من اولش واقعا شک کردم گفتم شاید دام داره   میشع چهار دیگ؟؟ میشع چهار دیگ؟؟  @fatemeh_banoo 
 اره
- 
فقط سوال یکشو  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فقط سوال یکشو  اره من اولش واقعا شک کردم گفتم شاید دام داره   میشع چهار دیگ؟؟ میشع چهار دیگ؟؟  @fatemeh_banoo میای یکی یکی جواب بدیم؟ 
- 
@fatemeh_banoo میای یکی یکی جواب بدیم؟ آسمان ِ آبی منم جواب میدم     
- 
حس هییییچ کاریو ندارم 
 کاش زود تر کنکور بدیم بره
 حیف جونی ما ک با سرکله زدن با کنکور گذشت
 هعییی دنیا
- 
@fatemeh_banoo میای یکی یکی جواب بدیم؟ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo میای یکی یکی جواب بدیم؟ اره دو رو چند فک میکنی هست 
- 
@romisa1234 همدردیم ولی هم وضعیت نع 
- 
آسمان ِ آبی منم جواب میدم     @میلااد واقعا؟؟ 
 به نظرتون دو چند میشع

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

چقد راحت
چقد راحت