هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد

۱۷ چقد سخته
چند زدی؟
😑😂18چند میشه؟؟نظرت من 1 زدم
۴ نمیشه؟😂 ای بابا ادبیات چش شده
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد ان شاءالله موفق میشین.
ان شاالله توهم موفق باشی🌹😁
-
خیلی خستم امشب و بیدار بمونم مثل امروز تباه میشم اما با این وضع چاره ای ندارم:neutral_face: :expressionless_face:
-
خیلی خستم امشب و بیدار بمونم مثل امروز تباه میشم اما با این وضع چاره ای ندارم:neutral_face: :expressionless_face:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گد یات اوکوز دنمه😐😒
Acola :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
بچه ها نبودم من
الانم نیستم :face_with_tears_of_joy:
ببخشید تمرکز ندارم رو همه ی نوتیفام
میام حالا چک میکنم این لا لاوها :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به فکر همه ی کنکوریای گلمونم هستم براشون دعا میکنم دیگه تنها کاریه که الان از دستم برمید
خوش باشین امشبو لطفا -
بچه ها نبودم من
الانم نیستم :face_with_tears_of_joy:
ببخشید تمرکز ندارم رو همه ی نوتیفام
میام حالا چک میکنم این لا لاوها :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به فکر همه ی کنکوریای گلمونم هستم براشون دعا میکنم دیگه تنها کاریه که الان از دستم برمید
خوش باشین امشبو لطفا -
@میلااد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: داره گریه ام میگیره دلم ب همین ادبیات خوش بود

@میلااد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: داره گریه ام میگیره دلم ب همین ادبیات خوش بود

من انصراف میدم از قرابت 😂 ببخشید🌹😕 مفاهیم شما سنگینه برام😂😂
قرابتم خوبه ها😂😂😂 اینا سختن -
@میلااد ممنون:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :tulip: :tulip: :bouquet: :bouquet: :bouquet: :bouquet: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :sunflower: :sunflower:
@میلااد ممنون:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :tulip: :tulip: :bouquet: :bouquet: :bouquet: :bouquet: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :sunflower: :sunflower:
🌹👻مخلصممم
-
-

من انصراف میدم از قرابت 😂 ببخشید🌹😕 مفاهیم شما سنگینه برام😂😂
قرابتم خوبه ها😂😂😂 اینا سختن -
🌹👻مخلصممم
-
-
@میلااد منم قرابتم خوب بود اینا رو دیدم حس نفهمی پیدا کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اقا میام با شما قرابت کنکور بدم