هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بچه هاااا
من تازه8:25 رسیدم خونه
خدا ازشون نگذره
نه تنها نذاشتن زود بلند شیم
ک هیچ خوردنی هم نذاشتن ببریم
یه دستمال کاغذی حتی
ناهارم نخوردم طبق معمول
معده م داره نابود میشه
حلالشون نمیکنم عوضیا. همون آب جوش جهنمو آوردن فقط ک خودم حالت تهوع داشتم میخوردم دیگه تموم
عمومیا ولی آسون بود بچه ها. اونایی ک خوندین اصن نگران نباشین خوب میدین مطمئن باشین. -
بچه هاااا
من تازه8:25 رسیدم خونه
خدا ازشون نگذره
نه تنها نذاشتن زود بلند شیم
ک هیچ خوردنی هم نذاشتن ببریم
یه دستمال کاغذی حتی
ناهارم نخوردم طبق معمول
معده م داره نابود میشه
حلالشون نمیکنم عوضیا. همون آب جوش جهنمو آوردن فقط ک خودم حالت تهوع داشتم میخوردم دیگه تموم
عمومیا ولی آسون بود بچه ها. اونایی ک خوندین اصن نگران نباشین خوب میدین مطمئن باشین. -
-
ققنوس من بارها پیش اومده صدای خندمو شنیده یه نفر وقت نهار یا شام سر میز پرسیدن با کی صوبت میکردی؟
سوال سنگینیه همیشه -
@ROYA78 والا ما نه اینکه کشور جداییم نذاشتن
ینی معدم به فنا رفته الان
همه جا میذارن اینجا حکومت نظامیه فقط -
اکالیپتوس فاطمه وا کن اخمتو این چه قیافه ایه
من بت چی گفتم دیشب؟
ببین هر کی هر غلطی کردهفردا نتونه آروم و سرحال باشه نمیتونه از اطلاعاتش درست استفاده کنه
بچه های فرز دیگه دو سه نفرشون مطمئنا زیر 50 میشدن یه نفرم رتبش شد 7 تو همون جمع
فقط میخندیدن و سربه سر هم میذاشتن سر جلسه
قیافه س این الان؟
بخند بیخیال دنیا -
بچه ها
تحلیل کنکور ریاضی امروز مخصوص تجربی ها
( سوالات مشترک تحلیل شده) - قسمت اولhttps://t.me/alaa_sanatisharif/8716
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام آقا احسان . آقا به جان خودم به جان لاک پشتم خخخ من پست شما رو بعد پستم دیدم دیدم تو موضوعات تازه آخرین پست واسه ایله واسه رفع دلتنگی سرک کشیدم دیگه تا بالا دید زدم . تو رو خدا فک نکنین جوابیه بود پستم . شایدم ندیده باشین ولی دوست من گفت خودسر چیزی نخورن اصلا. ببخشید الان واقعا بایید ببندم کارام امروز رو هواس. یهویی دیدم داغ کردم گفتم باز الان کسی ناراحت نشه . کسی ینی شما ! بقیه راحت باشن
روزخوش
EHSAN75@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام آقا احسان . آقا به جان خودم به جان لاک پشتم خخخ من پست شما رو بعد پستم دیدم دیدم تو موضوعات تازه آخرین پست واسه ایله واسه رفع دلتنگی سرک کشیدم دیگه تا بالا دید زدم . تو رو خدا فک نکنین جوابیه بود پستم . شایدم ندیده باشین ولی دوست من گفت خودسر چیزی نخورن اصلا. ببخشید الان واقعا بایید ببندم کارام امروز رو هواس. یهویی دیدم داغ کردم گفتم باز الان کسی ناراحت نشه . کسی ینی شما ! بقیه راحت باشن
روزخوش
EHSAN75