هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@میلااد چقد پست من تاثیر داشت :face_with_tears_of_joy:
میشه منو تگ کنین به خودم بگیرم؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینا روانشون حساسه الان خود شمام که کنکور داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چی شده آقای ناظم:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه منو تگ کنین به خودم بگیرم؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینا روانشون حساسه الان خود شمام که کنکور داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چی شده آقای ناظم:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:عه شمایین؟ چقد تغییر کردین😕😂😂😂😂😂
-
بیخود کرده میخواد منو بیدار کنه 😂
اگه قسمت باشه خودم بیدار میشم دیگه 😂
@بر-باد-رفته -
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لا تبدیل لخلق الله :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@m__sadra__bو لله درکما😂😂😂😂
-
@بر-باد-رفته
مرسی -
چی شده آقای ناظم:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:عه شمایین؟ چقد تغییر کردین😕😂😂😂😂😂
-
@بر-باد-رفته اخه بحث این جور چیزا نیس(:
ی زمانی یچیزایی خود ارامشه و من الان ندارمش(:
خوبم ممنونم ❤️ -
@میلااد عه آها :face_with_tears_of_joy: عه وا آره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@میلااد عه آها :face_with_tears_of_joy: عه وا آره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
راستش من به مدت دوماه از لوسین موی بهاره استفاده کردم😂😂😂😂
-
پی وی بازه دیگه فالو آنفالو از چه روی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من باز گذاشتم کاری بود بهم بگین
البته عمومی باشه بهتره دور هم باشیم همه
فاز فالو آنفالو رو الان نفهمیدم کاری بود پی ام بده :face_with_tears_of_joy:چقدم موثرِ 😂
@بر-باد-رفته -
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
افغیر دین الله یبغوووون؟؟؟
و اولیک اصحاب النار هم یسمعون خالدون فیها طبتم
-
شرمنده
قسم خورده بودم هرجا اسم اینو شنیدم فحش بدم 😂
@میلااد -
@بر-باد-رفته اخه بحث این جور چیزا نیس(:
ی زمانی یچیزایی خود ارامشه و من الان ندارمش(:
خوبم ممنونم ❤️ -
من امشب غمگین تو تاپیکا ببینم شده دابسمش دوستمو واسش بفرستم نمیذارم اونطوری بمونه:face_with_tears_of_joy:
مقاومت بی فایدس فاطمه :face_with_tears_of_joy:
@fatemeh_banooرو اون فیلم دیشبیه منم میتونی حساب باز کنی 😂
@بر-باد-رفته -
-
اولین چیزی که یادم اومد ولی وقت نیست اصلا حیف :cigarette: :grimacing_face:
-
رو اون فیلم دیشبیه منم میتونی حساب باز کنی 😂
@بر-باد-رفته -
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
افغیر دین الله یبغوووون؟؟؟
و اولیک اصحاب النار هم یسمعون خالدون فیها طبتم
amir bahrami
به جهنمی ها میگن بیاین داخل پاک شدید
😶😂