هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: شما خیلی واجبتونه واقعا برین دیه  
 @میلاادچشم فقط بخاطر تو    
- 
درست میشع همه چی   
- 
شب بخیر ( : 
 موفق باشی ( :
 @میلااد
- 
شبتون بخیر منم واقعا برم حتی اگر نخوابم 
 دلم میخاد تک تکتون رو فردا با لب خندون ببینم   
- 
دیگه من تلاشمو کردم که بهتر بشه بقیش با خدا فاذا عزمت، فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین 
 @fatemeh_banoo
- 
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد آرژانتین چی میگه اون آخر      
 نیمه نهایی یه طرفدار ایرانی برزیل داشت ناموسن ؟   همه رئالی ها  
- 
شب بخیر ( : 
 بترکونین فردارو ( :
 @fatemeh_banoo
- 
دیگه من تلاشمو کردم که بهتر بشه بقیش با خدا فاذا عزمت، فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین 
 @fatemeh_banoo
- 
میگم چرا اینقدر فکرا ریختن به هم... بقیه رو ریلکس میکنن مارو قاطی    پروپانولول پروپانولول
- 
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد آرژانتین چی میگه اون آخر      
 نیمه نهایی یه طرفدار ایرانی برزیل داشت ناموسن ؟   همه رئالی ها  
- 
 @fatemeh_banoo@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دیگه من تلاشمو کردم که بهتر بشه بقیش با خدا فاذا عزمت، فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین 
 @fatemeh_banooو یومنون باللله و یوتون الزکات :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: دقیقا همینطور ایات میچرخن  
- 
موفق باشین فردا دوستان : ) خدا به همراهتون میاد و همیشه هستش، پس اگه چیزی شد بهش پناه ببرین شب بخیر 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️