هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدم@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| 
- 
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یکم بالا پایین بپرین سرحال شین      دلم ترامپولین میخواد دلم ترامپولین میخواد
 نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه

- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| @بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| خدا از دهنت بشنوه        
- 
دارین میرین کنکور بدین :| 
 ققنوس
- 
دارین میرین کنکور بدین :| 
 ققنوس
- 
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یکم بالا پایین بپرین سرحال شین      دلم ترامپولین میخواد دلم ترامپولین میخواد
 نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

پوف
پوف