هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
از پارسال سخت تر بود و داغون تر  
 pariaaa
- 
آسمان ِ آبی ریاضی و فیزیک اشکمو درآورد از هردوتا 6 تا زدم کلا  
 @fatemeh_banoo
- 
آسمان ِ آبی ریاضی و فیزیک اشکمو درآورد @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ریاضی و فیزیک اشکمو درآورد 
 فقط خدا لعنتش کنه طراحو
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Dr-Lila در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r انصافا امسال کنکور خیلی آسون بود ممن کارهای آخر نتونستم بخونم خراب کردم ولی سال بعد هست این همه اعصابتو خورد نکن من خرابش کردم 
 ولی تا ی قدمی آرزوم رفتم
 نخواست دیگه ((:
 خدا برام نخواست ((:مطمئنی ک خدا نخواست؟ (: فرض کن بری سر جلسه 
 بغل دستیت ی غلطی کنه
 ی یک ساعت تموم تو حوزه صدای جیغ و داد بیاد
 بعد تو از استرس دستات بلرزه
 بعد ساده ترین فرمولای فیزیک یادت نیاد
 خب ؟
 حالا کی نخواسته ؟
 ((:من خیلی متاسفم از این بابت حق داری آدم مضطرب میشه ولی خب میخوای بگی ک خدا خواسته ک بغل دستیت یه غلطی کنه و تو فرمولای فیزیک یادت بره؟ فااطمه وای ینی حوزه ما انگار تو فریزر باشیم :| 
 داشتم میلرزیدم دیگه کولر جلویی خاموش شد این بالاسر ما هرکاری کردن نشد کولر جلویی خاموش شد این بالاسر ما هرکاری کردن نشد
 دماغم کلا منجمد بود  
 نمیدونم چرا اینقد قدرت تحملم رفته بود بالا دیدم شیمی و زیستش آسونه گفتم هرچی بلدی بزن رو کاغذ وگرنه میکشمت دیدم شیمی و زیستش آسونه گفتم هرچی بلدی بزن رو کاغذ وگرنه میکشمت 
- 
/: عدالتشون این بود 
- 
:| آسون بود ولی بودجش خیلی داغون بود 
 sonic
- 
اصلا انگاری پیش ۲ ایی وجود نداشت تو فیزیک 
- 
ادبیات 18 تا عربی 20 تا دینی 23 تا زبان 11 تا ریاضی 6 زیست 42 فیزیک 6 شیمی 18 بد بود اره 
 @ROYA78
- 
sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاغا چرا همه میگن سخت بود؟ 
 نکنه گند زدم و فک میکنم آسونه :|بنظر من خیلی آسون بود 
 و وقتی آسونه اوضاع واسه کسی که کم خونده داغونه داغون!!
- 
اصلا انگاری پیش ۲ ایی وجود نداشت تو فیزیک فیزیک 97 هم داخل هم خارج نشستم 40 زدم  
 آسمان ِ آبی
- 
دلم میخاد اون طراح ریاضی رو لهش کنم اقا شیمی97 کلا مفاهیم 98 کلا مسعله  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️