هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
برعکس جای ما یه صندلی خالی نبود:face_with_tears_of_joy:
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: گوشی ندارم 23 روز دیه ب دستم یمرسه گفتم بخرن
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
rose77 چطور ب این نتیجه رسیدی حالا دانشجو چی
😂😂 ازاد هم گفتن در اومدی بروپس هرطور شدع میرم😀
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: گوشی ندارم 23 روز دیه ب دستم یمرسه گفتم بخرن
پیشاپیش مبارکا باشه
-
@Fre-que-nce :frowning_face: :frowning_face: تبریک میگم اون قبوله چون با جیغ امد ه بیرون من با خنده
-
ققنوس کلا میخاد بزاره کنار درسو ایشاله هردوتون قبولین
هرچی قبول شی میری؟یا میمونی برا سال بعد؟
مامانم میگه ازالان برنامه بچینم واسه سال دوم -
ققنوس کلا میخاد بزاره کنار درسو ایشاله هردوتون قبولین
هرچی قبول شی میری؟یا میمونی برا سال بعد؟
مامانم میگه ازالان برنامه بچینم واسه سال دوم -
-
@Fre-que-nce :neutral_face: :neutral_face: مونده ب رتبم بیاد بعدش نشون دختر عمم میدم اون اگ دید امیدی بود برا رشته های پیراپزشکی میرم نبود میمونم پارسال یکی با رتبه 51000 اتاق عمل شیراز قبول شده بود
@Fre-que-nce :neutral_face: :neutral_face: مونده ب رتبم بیاد بعدش نشون دختر عمم میدم اون اگ دید امیدی بود برا رشته های پیراپزشکی میرم نبود میمونم پارسال یکی با رتبه 51000 اتاق عمل شیراز قبول شده بود
کشوری دیگع😂
-
ققنوس
سهمیه

مبارک