هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80
اره همشون خرخونن خیر سرشون تنبلشونم منمتو هم زرنگی جانم
من یه داییم لیسانس روانشناسی داره اون یکی فوق لیسانس حسابداری.
یه پسرعمه ام هم میدونم رئیس بانکه چندتالیسانسه هم داریم نمیدونم چی خوندن -
براتون تاپیک زدم به اسم پاپ کورن فیلم قشنگ معرفی کردم که بیاین بشینین اینجا ؟ :!
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببین_MILAD_
کلی فیلم دان کردم که مثلا بعد کنکور جبران کنم:/
ولی اصن حسش نیست -
براتون تاپیک زدم به اسم پاپ کورن فیلم قشنگ معرفی کردم که بیاین بشینین اینجا ؟ :!
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببین -
masoud اره غذا همچین میخورم گفتنی نی بعد ازمونم یکسره رفتم ساندویچی خودمو سیر کردم امدم ناهار خوردم شیرینی خوردم نون خامه ای خوردم گیلاس خوردم و باز گشنمه
-
masoud اره غذا همچین میخورم گفتنی نی بعد ازمونم یکسره رفتم ساندویچی خودمو سیر کردم امدم ناهار خوردم شیرینی خوردم نون خامه ای خوردم گیلاس خوردم و باز گشنمه
ققنوس
منم هنوز ناهار نخوردم
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
داری اشتب میزنی
-
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببین_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببینشما میلاد سعیدی هستین؟
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببینشما میلاد سعیدی هستین؟
-
فکر نکنم

-
-
ققنوس
منم هنوز ناهار نخوردم
آسمان ِ آبی عجیببب گشنمه خیلیی ها یعنی پول نداشتم اگ داشتم ی پیتزا هم سفارش میدادم
-
_MILAD_
من الان دارم سریالمو میبینم بعد این خاطرات خون ااشمو میبینم 2 فصلم مونده تموم شه بعدش اورجینال بعدشش هم اوینجر رو شروع میکنم نظری ندرای؟ -
_MILAD_
من الان دارم سریالمو میبینم بعد این خاطرات خون ااشمو میبینم 2 فصلم مونده تموم شه بعدش اورجینال بعدشش هم اوینجر رو شروع میکنم نظری ندرای؟ -
آسمان ِ آبی عجیببب گشنمه خیلیی ها یعنی پول نداشتم اگ داشتم ی پیتزا هم سفارش میدادم
ققنوس
ای شیکمو
-
ردپا

️
️