هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از همین الان اعلام میکنم 23 تیر تولدمه کادو یادتون نرع @m-bahrami1378 @ماندانا80 MOHAMMAD80 masoud _MILAD_ @بر-باد-رفته @Fre-que-nce اکالیپتوس
بهترین ها سهمت پیش پیش بهت تبریک میگم
امیدوارم برقرار باشی تو مسیر زندگیت
اول -
از همین الان اعلام میکنم 23 تیر تولدمه کادو یادتون نرع @m-bahrami1378 @ماندانا80 MOHAMMAD80 masoud _MILAD_ @بر-باد-رفته @Fre-que-nce اکالیپتوس
-
ققنوس :neutral_face: تولد منو یادتون نبود منم تولد هیشکیو یادم نمیمونه
-
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من مادیگرام فقط با کادو اروم میشم
-
ققنوس :neutral_face: تولد منو یادتون نبود منم تولد هیشکیو یادم نمیمونه
MOHAMMAD80 تولدت کی بود؟:frowning_face:
-
-
MOHAMMAD80 تولدت کی بود؟:frowning_face:
ققنوس 4فروردین
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من مادر گرام فقط با کادو اروم میشم
مگه تو به من کادو دادی که من بهت بدم:smirking_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خریده بودم برات ولی ت نبودی ک
-
ققنوس 4فروردین
MOHAMMAD80 :frowning_face: :frowning_face: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: سال بعدی نمیدوستم ک ت.لدته
-
masoud من بهش گفتم از شنبه نظارت میکنم رو کاراش :face_without_mouth: :neutral_face: امروز حالم دست خودم نیس
@ماندانا80 گوشتو میکشم برو دعا کن الان کنکور ندادی حسابتو میرسمققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud من بهش گفتم از شنبه نظارت میکنم رو کاراش :face_without_mouth: :neutral_face: امروز حالم دست خودم نیس
@ماندانا80 گوشتو میکشم برو دعا کن الان کنکور ندادی حسابتو میرسمچشم عزیزدلم😊وای چه خوبه که هستی
-
@m-bahrami1378 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خریده بودم برات ولی ت نبودی ک
الان که هستم رد کن بیاد
-
MOHAMMAD80 :frowning_face: :frowning_face: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: سال بعدی نمیدوستم ک ت.لدته
ققنوس خب دیگه
-
-
ققنوس خب دیگه
MOHAMMAD80 میخاستی قبلش بهم میگفتی