هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: اره ولی کاش نبود تابستونا ناهار شام فقط من
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی الانه ک بزنم ت دهنش از بچه متنفرم
نگو بعدا میری تو زندگی
دوسه تا کاکل زری تو دستو پات وول میخورن:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
mriaw
این سواله نکته داشت -
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud پلیز زودتر
حالا هی عکس بزارازخوشمزه هاهی وای
-
الان فاطمه فهمیده من پسرم از چی میترسونیش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
marylb -
ققنوس ت مخت و مخم چرا عین همیم؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم همینطور .:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ققنوس ت مخت و مخم چرا عین همیم؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم همینطور .:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ینی ی روز نپزم مامانم تعجب میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ققنوس
-
@میلااد
من ۱۲۰ دراوردم که😐 -
ینی ی روز نپزم مامانم تعجب میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ققنوس
-
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

منههههه احممممقققق این سوالوووو ندییییدمممم که جواااب بدممممم خدایاااااا 😭😭😭😭
جوابشو بلدی ؟

خوب ضدحال میزنن نتممیزنم هر چی سریاله دان میکنم یمدت نیام