هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@mil-man :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: یعنی میخام اسفالتش کنم کاش یکم درک میکردن ک حوصله ندارم
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mil-man :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: یعنی میخام اسفالتش کنم کاش یکم درک میکردن ک حوصله ندارم
قبل از هر کاری اون تورو پرس کرده :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
قبل از هر کاری اون تورو پرس کرده :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:confused_face: :confused_face:
سلام روز پس از کنکور بخیر.:face_without_mouth: :slightly_smiling_face:
-
@mil-man :neutral_face: :expressionless_face: اره خودشم پیش فعاله برای اینک خراب کاری نکنه زیاد مجبورم ت اتاقم نگهش دارم
@mil-man :neutral_face: :expressionless_face: اره خودشم پیش فعاله برای اینک خراب کاری نکنه زیاد مجبورم ت اتاقم نگهش دارم
عه.خخخخ مثل کوچیکای منه که از درو دیوار بالا میرفتم. همه ذله شده ان از دستم.:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
عه.خخخخ مثل کوچیکای منه که از درو دیوار بالا میرفتم. همه ذله شده ان از دستم.:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فعلا که بخیر نیس تا مدتها ممنون هم چنین:rose:
@mil-man :cherry_blossom::face_without_mouth: :expressionless_face: :slightly_frowning_face:
امروز غم دیروز و پریروز و ... نخورید.:face_without_mouth: -
@mil-man :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: هی
ولی بگم بعد مظلوم واقع میشن مثل من. و البته قوی.:pensive_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مثلا یادمه یه دکور کوچیک داشتیم برگردوندم رو خودم بچه بودم کسی نمیومد به داد برسه هرچه داد و بیداد میکردم انگار نه انگار.:face_with_tears_of_joy: -
لعنت ب پشتیبانی که یازده صبح زنگ میزنه :confused_face: نمیدم عاغا شماره دواطلبی خودمه نمیدم :confused_face:
-
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حوصله م سر رفته انجمن پس از کنکورم انجمن قدیم 😂
اثرات نظام جدیداس:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@mil-man :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: هی
ولی بگم بعد مظلوم واقع میشن مثل من. و البته قوی.:pensive_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مثلا یادمه یه دکور کوچیک داشتیم برگردوندم رو خودم بچه بودم کسی نمیومد به داد برسه هرچه داد و بیداد میکردم انگار نه انگار.:face_with_tears_of_joy: -
لعنت ب پشتیبانی که یازده صبح زنگ میزنه :confused_face: نمیدم عاغا شماره دواطلبی خودمه نمیدم :confused_face:
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من مشاورم سال قبل اذیت شد تا یه هفته بعد نتایج خبر نداشت الان دو روز قبل کنکور با لحن امرانه گفت شماره رو بفرست 😂😂😂
-
مامان داره برای خاله توضیح میده دیروز چی شد ((:
فکر میکردم ی شب که بخوابم همه چی برام عادی میشه ((:
#خفگی
#تودلی -
#خفگی
#تودلی@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
#خفگی
#تودلیجانم 😍
-
@D-fateme-r :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: اشتباه بده ی رقم اخر رو اشتباه بده بعدش بگو اشتباه تایپی بود وقتی جوابا امد
@D-fateme-r :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: اشتباه بده ی رقم اخر رو اشتباه بده بعدش بگو اشتباه تایپی بود وقتی جوابا امد
حالا دادن شماره داطلبی سخت نیست بهش اعتماد دارم دختر خوبیه ((: ولی نمیخوام دیروز رو توضیح بدم ((:
-
-
استادا چرا اینجوری شدن 😐
هر لحظه احساس میکنم شوخیشون گرفته ک این نمره هارو میزارن 😐
درس آسیب شناسیتو 20 شی ولی درسی مثل انگیزش و هیجان بهت بده 16 😐 #بزرگترین شوخی سال
در تمام این 6ترم 16 نداشتم 😑😑
خدا لقدتون نکنه با این نمره دادنتون 😑