هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
به منم گفتن ولی کار خودمو کردم :face_with_tears_of_joy: مامانم میگه بیا اشپزی یاد بگیر:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ققنوساکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
به منم گفتن ولی کار خودمو کردم :face_with_tears_of_joy: مامانم میگه بیا اشپزی یاد بگیر:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ققنوس
گل گفته مادرتون.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس :neutral_face: :neutral_face: :expressionless_face: من اشپزیم خوبه بابا شام ناهار بعده منه
میخان بفرسن خیاطی یاد بیگرم
البته بدمم نمیاد مانتوهام خودم بدوزم از این ب بعدققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس :neutral_face: :neutral_face: :expressionless_face: من اشپزیم خوبه بابا شام ناهار بعده منه
البته بدمم نمیاد مانتوهام خودم بدوزم از این ب بعدبه من میگن برو ورزش یه تکونی به خودت بده :|
حالا قبلا واسه فوتسال رفتن باید التماسشون میکردم:confused_face: -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته بدمم نمیاد مانتوهام خودم بدوزم از این ب بعدبه من میگن برو ورزش یه تکونی به خودت بده :|
حالا قبلا واسه فوتسال رفتن باید التماسشون میکردم:confused_face: -
@mil-man :neutral_face: :neutral_face: ابجیم راضیه طفلکی هر شب با گریه میخابه
:slightly_frowning_face: خب اصل کاریم اوکیشو بگیرتا بیام بیارمش.:face_with_tears_of_joy:
والا تنهایی مردم بچه آخر بودن کوفته:confused_face: -
sonic :neutral_face: :neutral_face: من همین االان با بغض دارم مینوسم تحمل نگه داری از اون رو ندارم بخدا نوزاد بود همش من نگهش میداشتم میزاشتمش رو پام درس میخوندم تا 1 سالو خورده ای من نگهش داشتم
ولی الان غیر قابل تحمله -
نذارین این موسسات ازتون شماره گیر بیارن😐
ول کن نیستن😂
حالا چسبیده که نری یه رشته ای که علاقه نداری رو بخونی پشیمون میشی ال میشه بل میشه بیا من برات ۵۰ تا الگو ی زیست بفرستم همونارو بخون صد میزنی😐😂
عاقا ولا کن عامو😐
هر دفعه ام با یه شماره جدید زنگ میزنه 😐 -
@mil-man :neutral_face: :neutral_face: ابجیم راضیه طفلکی هر شب با گریه میخابه
:slightly_frowning_face: خب اصل کاریم اوکیشو بگیرتا بیام بیارمش.:face_with_tears_of_joy:
والا تنهایی مردم بچه آخر بودن کوفته:confused_face: -
نذارین این موسسات ازتون شماره گیر بیارن😐
ول کن نیستن😂
حالا چسبیده که نری یه رشته ای که علاقه نداری رو بخونی پشیمون میشی ال میشه بل میشه بیا من برات ۵۰ تا الگو ی زیست بفرستم همونارو بخون صد میزنی😐😂
عاقا ولا کن عامو😐
هر دفعه ام با یه شماره جدید زنگ میزنه 😐آسمان ِ آبی میگفتی عامو هنو رد مدادم رو پاسخ نامه خشک نشده :|
بزا دو روز بگذره اقلا :| -
آسمان ِ آبی میگفتی عامو هنو رد مدادم رو پاسخ نامه خشک نشده :|
بزا دو روز بگذره اقلا :|sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی میگفتی عامو هنو رد مدادم رو پاسخ نامه خشک نشده :|
بزا دو روز بگذره اقلا :|روز قبل ِ کنکورم زنگ زد😐😂
ورداشته میگه خیلی به دلم نشستی میخوام کمکت کنم اشتباه نکنی😂برووووو عاموووو برووووو خودتو سیا کن😂
الان این چهارمین دفعشه😐😂
فک کنم دی وی دیاشون رو دستشون مونده حسابی😂 -
@mil-man من خودمم بچه اخرم تا یمدت خوبه نوه داشتن اینکه هر چن روز ی بار بیاد ن اینک 24 ساعت اینجا باشه
باباش میره ماموریت اینحاست تا وقتی ک باباش بیاد ابجیم میره سرکار میاره اینجا دیه مامان بابام نمیزارن تنها برن خونه خودشونققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mil-man من خودمم بچه اخرم تا یمدت خوبه نوه داشتن اینکه هر چن روز ی بار بیاد ن اینک 24 ساعت اینجا باشه
باباش میره ماموریت اینحاست تا وقتی ک باباش بیاد ابجیم میره سرکار میاره اینجا دیه مامان بابام نمیزارن تنها برن خونه خودشونتنهایی آدم دق میکنه:slightly_frowning_face: .یه بچه باشه سر آدم گرم میشه بهش. نمیدونم کی قراره دایی بشم؟:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mil-man در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
استادا چرا اینجوری شدن 😐
هر لحظه احساس میکنم شوخیشون گرفته ک این نمره هارو میزارن 😐
درس آسیب شناسیتو 20 شی ولی درسی مثل انگیزش و هیجان بهت بده 16 😐 #بزرگترین شوخی سال
در تمام این 6ترم 16 نداشتم 😑😑
خدا لقدتون نکنه با این نمره دادنتون 😑سلام. به سلامتی امتحاناتون تموم شد. اعتراضو بزنید واسشون احتمالا یه اشتباهی داشتن.
سلام سلامت باشید
ولی خب اعتراض برابره با نمره کمتر 😐
نکه استادای ما همشون خوبن اشتباه نمیکنن اعتراض کنی نمرت لید و پید تر میشه 😑
کمتر میکنن 😕پس واقعا دیگه خدا باید این استادارا لقد کنه.
البته چیزی از ارزش های شما کم نمیشه.:grinning_face_with_smiling_eyes:
:rose: :rose: :rose:😂😂😂
بله بله همیشه ما با ارزش میمونیم 😎
#خودشیفته حسن زاده 😂:ok_hand:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
راستی یه کتاب هم معرفی کرده بودید به @میلااد حکایت دولت امروز تا فصل11ش رو خوندم.به درد منم میخوره.ممنون.:rose: :rose: :rose:@mil-man در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
استادا چرا اینجوری شدن 😐
هر لحظه احساس میکنم شوخیشون گرفته ک این نمره هارو میزارن 😐
درس آسیب شناسیتو 20 شی ولی درسی مثل انگیزش و هیجان بهت بده 16 😐 #بزرگترین شوخی سال
در تمام این 6ترم 16 نداشتم 😑😑
خدا لقدتون نکنه با این نمره دادنتون 😑سلام. به سلامتی امتحاناتون تموم شد. اعتراضو بزنید واسشون احتمالا یه اشتباهی داشتن.
سلام سلامت باشید
ولی خب اعتراض برابره با نمره کمتر 😐
نکه استادای ما همشون خوبن اشتباه نمیکنن اعتراض کنی نمرت لید و پید تر میشه 😑
کمتر میکنن 😕پس واقعا دیگه خدا باید این استادارا لقد کنه.
البته چیزی از ارزش های شما کم نمیشه.:grinning_face_with_smiling_eyes:
:rose: :rose: :rose:😂😂😂
بله بله همیشه ما با ارزش میمونیم 😎
#خودشیفته حسن زاده 😂:ok_hand:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
راستی یه کتاب هم معرفی کرده بودید به @میلااد حکایت دولت امروز تا فصل11ش رو خوندم.به درد منم میخوره.ممنون.:rose: :rose: :rose:خیلی خبر خوشایندی بود برام خوشحالم ک خوندین
چون واقعا کتاب ارزشمندیه تمرین صبر و کنترل تکانه رو هم به فرد میده 👌 -
:joy: به ایرانسل 100 تومن بدهکارم از بس پولشو ندادم پیام داده با 75 درصد پول سیمکارتو وصل میکنیم
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:joy: به ایرانسل 100 تومن بدهکارم از بس پولشو ندادم پیام داده با 75 درصد پول سیمکارتو وصل میکنیم
فردا پس فردا میگه داداش تو خیلی بدبختی :joy: سیمکارتتو وصل کردم یه شارژ 5 تومنیم فرستادم
-
باباش میره ماموریت اینحاست تا وقتی ک باباش بیاد ابجیم میره سرکار میاره اینجا دیه مامان بابام نمیزارن تنها برن خونه خودشونتنهایی آدم دق میکنه:slightly_frowning_face: .یه بچه باشه سر آدم گرم میشه بهش. نمیدونم کی قراره دایی بشم؟:grinning_face_with_smiling_eyes:
خیلی خوبه دایی شدن ولی براش لحظه شماری نکنین 😂
@mil-man

چ خوب هیی