هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟ اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟ اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟   شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    همینجوری شدن برترین فرستنده همینجوری شدن برترین فرستنده     
 @Saahaar  اشتباه میگه؟    بعله کهواشتباه میگه بعله کهواشتباه میگهعه؟  
 باشه 
 علفه باید ب دهن بزه خوشمزه بیاد @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    همینجوری شدن برترین فرستنده همینجوری شدن برترین فرستنده     
 باشه 
 علفه باید ب دهن بزه خوشمزه بیاد  شوخی کردم شوخی کردم
 علفه؟
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟ اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟   شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چیییققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟ اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟   شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟ اخر اینا  همشون یکیو  تگ کنم؟؟؟   شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی شوخی بردار نیسم  جدی ام دیدی  تگ کردم   دیه  ...... همه چییی
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    همینجوری شدن برترین فرستنده همینجوری شدن برترین فرستنده     
 باشه 
 علفه؟
- 
- 
@میلااد اره بابا تو جون بخواه 
 فقط اگه میشه قبلش برام یه شارژ هزارتومنی بگیر از یکی بدهی دارم بهش زنگ بزنم پولمو بده بهت پس میدم
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    همینجوری شدن برترین فرستنده همینجوری شدن برترین فرستنده     
 باشه 
 علفه؟باشه   
 علفه؟! ینی من...  
 هساد هساااااااد                   الآن اینو باید من بفرستم یا شما؟! 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    همینجوری شدن برترین فرستنده همینجوری شدن برترین فرستنده     
 باشه 
 علفه؟باشه   
 علفه؟! ینی من...  
 هساد هساااااااد                   الآن اینو باید من بفرستم یا شما؟! 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

شمارتو بده پی وی خب
 شمارتو بده پی وی خب