هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد  میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاومم میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاوممبیا پی وی خب 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد  میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاومم میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاوممبیا پی وی خب @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد  میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاومم میتونی رمزشو بگیری بفرستی من دربرابر شماره دادن و عکس داد ن و.. مقاوممبیا پی وی خب ماشاا... 
 چ سخاوتمند 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چ خبر؟  بیحوصلگی  ازتون عذر میخوام اگه بی احترامی کردم. 
 و هم چنین ازشما@ققنوس
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چ خبر؟  بیحوصلگی  ازتون عذر میخوام اگه بی احترامی کردم. 
 و هم چنین ازشما@ققنوس
- 
@میلااد 
 این چ حرفیه داداش
 انجمنه و همین شوخیاش
 فقط جان من خانم ننویس متنفرم ازش خانوم بهتره خانوم بهتره @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد 
 این چ حرفیه داداش
 انجمنه و همین شوخیاش
 فقط جان من خانم ننویس متنفرم ازش خانوم بهتره خانوم بهتره  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

خستممممممم....
  خستممممممم....