هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
الله 😐😂
شفاور قادالیم 😐🙏😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_suit: خوب باشی:face_blowing_a_kiss:
-
ای کسانی که ایمان آوردید
عمرا بتونید بخورید و بیاشامید
چه برسه که اسراف کنید
سوره روحانی ، آیه ۱۳۹۷ به بعد@mil-man :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
اگه بخوام ا ز لحاظ سوسیالیسیتی بهش نگاه کنم میبینم نمیتونم :joy: نگاه کنم چون معنیشم نمیدونم
-
پیشنهاد رو هندونه یکم گلاب بریزید بخورید خیلی میچسبه تو تابستون:neutral_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :expressionless_face:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه چندروزه نقاشینکشیدم حس میکنم نقاشی دوس دارید بگید چی بکشم
انگری برد:face_with_rolling_eyes:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

-
zahra_yp در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پیشنهاد رو هندونه یکم گلاب بریزید بخورید خیلی میچسبه تو تابستون:neutral_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :expressionless_face:
جدی یا الکیییییی؟ -
zahra_yp در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_ از چشم مارکسیستی نگاه کن بهش
اصلا زشته هی دید میزنید چشتونو درمیارم ها:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: