هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@melika-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من نمیشناسم درست همه رو  وقتی میگید کسی اینجا نمیگه اصل بدید پس از کجا درباره هم میدونین وقتی میگید کسی اینجا نمیگه اصل بدید پس از کجا درباره هم میدونینمعمولا چیزی از هم نمیدونیم :)) aslan oktay /: 
- 
aslan oktay در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay جوادی؟ تکذیب میکنم :دی 
 تو کیستی؟؟؟وختی تکذیب میکنی ینی قطعن خودشی  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay جوادی؟ تکذیب میکنم :دی 
 تو کیستی؟؟؟وختی تکذیب میکنی ینی قطعن خودشی من سکوت میکنم اصن 
 #برگاام
- 
aslan oktay    فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسی فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسیققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay    فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسی فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسیذاتا اونایی که زیاد حرف میزدن رو هم نمیشناسم که :دی 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay جوادی؟ تکذیب میکنم :دی 
 تو کیستی؟؟؟وختی تکذیب میکنی ینی قطعن خودشی من سکوت میکنم اصن 
 #برگاامaslan oktay اگه هستید بگم از کجا میشناسمتون (البته اینجا همه ایشونو میشناسن  ) )
 اگ یوخ کی دای هش دای
- 
aslan oktay /: 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay    فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسی فاطمه23 زیاد حرف نزدیم  فک نکنم بشناسیذاتا اونایی که زیاد حرف میزدن رو هم نمیشناسم که :دی aslan oktay لطفا اون دی اخر رو ننویس 
- 
@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد بد شده انجمن عامو ب جای اون خط تیره ها چهار تا ویرگول بذار کنار یوزنیمت 
- 
aslan oktay اگه هستید بگم از کجا میشناسمتون (البته اینجا همه ایشونو میشناسن  ) )
 اگ یوخ کی دای هش دای@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay اگه هستید بگم از کجا میشناسمتون (البته اینجا همه ایشونو میشناسن  ) )
 اگ یوخ کی دای هش دایاز کجا؟ 
- 
@__3BI__ انجمن مشکل پیدا کرده 
 بذار سرشون خلوت شد درستش میکنن
- 
@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد بد شده انجمن عامو ب جای اون خط تیره ها چهار تا ویرگول بذار کنار یوزنیمت 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay اگه هستید بگم از کجا میشناسمتون (البته اینجا همه ایشونو میشناسن  ) )
 اگ یوخ کی دای هش دایاز کجا؟ 
- 
aslan oktay لطفا اون دی اخر رو ننویس ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aslan oktay لطفا اون دی اخر رو ننویس :دی اینو؟؟ 
 چرا؟؟
 در مورد ویزگی دیگه ای از انجمن اینم بگم که قبلا هم دیگه رو نمیشناختیم
 اصل نیمخواستیم
 و البته به کارهای همدیگه دخالت نمیکردیم
- 
ولی لحن حرف زدنش مث اون نیس  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️