بچه های کنکور تجربی99
-
بچه ها سلام دوباره اون نتایج بالا چیه
-
negnw تابستون امسال رو از دست نده
-
بزارید یه سوال براتون طرح کنم
-

-
بچه ها اگه نکته تستی توی فیزیک یازدهم خواستید بخش(تست های جالب توجه فیزیک) رو از دست ندید من اونجا پست زیاد دارم
-
بچه ها اگه نکته تستی توی فیزیک یازدهم خواستید بخش(تست های جالب توجه فیزیک) رو از دست ندید من اونجا پست زیاد دارم
-
@melika-s جدید
-
@melika-s جدید
-
@melika-s بله
-
@melika-s بله
-
@melika-s البته ما کوچیک همه الایی ها هستیم
-
یه نمونه از کار های قبلیم در (تست های جالب توجه فیزیک) -
دوتا نمونه درجه یک دیگه
) -
سلام بچه ها ببخشید شما برای زیست چه کتابی رو میگیرید؟؟؟ واقعا گیج شدم یکی میگه نشر الگو یکی میگه میکرو چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!:frowning_face: :frowning_face:
-
سلام بچه ها ببخشید شما برای زیست چه کتابی رو میگیرید؟؟؟ واقعا گیج شدم یکی میگه نشر الگو یکی میگه میکرو چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!:frowning_face: :frowning_face:
amirhossein yousefi باید معتقد به یک کتاب باشی مثل خاله درس پنجم ادبیات یازدهم موجود یک کتابی باشی من خیلی سبز دارم درسته قطرش زیاده ولی عالیه
-
amirhossein yousefi اگر دهم یا یازدهم هستی و پاسخنامه های تشریحی رو میخونی میکرو بگیر در غیر اینصورت نگیر که به دردت نمیخوره
-
amirhossein yousefi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
زیست یه درسیه که باید تیپ سوالات خیلی زیادی در موردش کار کنی و تست زیاد بزنی.. بنظر من با دوستات باهم چند تاب مختلف بگیرین و مبادله کنید..
وابسته نباش به یه کتاب ثابت تو زیست:smiling_face: -
سلام خدمت تموم آلایی های گل که تایپیک مارو دنبال میکنن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
چطوری کنکوری؟؟:winking_face:
اولا تشکر که از اونایی که فعال اند مارو از پست های عالیشون بهره مند میسازن..
دوما بچها مواطب باشید وابستگی پیدا نکنید زیاد به انجمن و اینترنت و جایگزین تلگرام و اینستاگرامی بشه که حذف کردیم به خاطر کنکور از برنامه مون:neutral_face:
مایه نظر سنجی کردیم که خداروشکر 3 نفر بهش جواب دادن در خصوص زمان فعالیت اعضا..
پنج شنبه ها تنها رای رو آورد.پس بیاید پایبند باشیم به قول و قرارمون..:pensive_face: و پنج شنبه ها بعد از ظهر بعد از ساعت 5 به بعد که استراحت قبل از آزموننمونه آنلاین باشیم..
:blush: مراقب مهربونیاتون و تلاشاتون باشید
-
سلام خدمت تموم آلایی های گل که تایپیک مارو دنبال میکنن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
چطوری کنکوری؟؟:winking_face:
اولا تشکر که از اونایی که فعال اند مارو از پست های عالیشون بهره مند میسازن..
دوما بچها مواطب باشید وابستگی پیدا نکنید زیاد به انجمن و اینترنت و جایگزین تلگرام و اینستاگرامی بشه که حذف کردیم به خاطر کنکور از برنامه مون:neutral_face:
مایه نظر سنجی کردیم که خداروشکر 3 نفر بهش جواب دادن در خصوص زمان فعالیت اعضا..
پنج شنبه ها تنها رای رو آورد.پس بیاید پایبند باشیم به قول و قرارمون..:pensive_face: و پنج شنبه ها بعد از ظهر بعد از ساعت 5 به بعد که استراحت قبل از آزموننمونه آنلاین باشیم..
:blush: مراقب مهربونیاتون و تلاشاتون باشید
zahra_yp من چهار شنبه ها هستم از حالا به بعد
-
سلااااام بچه های الا امیدوارم حالتون خوب لبتون خندون و سر حال باشید امروز یکی از سوالای فیزیک کنکور تجربی ها رو که مربوط به دهمه رو براتون حل میکنیم