بچه های کنکور تجربی99
-
بچه ها سلام دوباره اون نتایج بالا چیه
-
negnw تابستون امسال رو از دست نده
-
بزارید یه سوال براتون طرح کنم
-
![0_1562429588161_15624295682638960649434562564739.jpg](در حال بارگذاری 28%)
-
بچه ها اگه نکته تستی توی فیزیک یازدهم خواستید بخش(تست های جالب توجه فیزیک) رو از دست ندید من اونجا پست زیاد دارم
-
بچه ها اگه نکته تستی توی فیزیک یازدهم خواستید بخش(تست های جالب توجه فیزیک) رو از دست ندید من اونجا پست زیاد دارم
-
@melika-s جدید
-
@melika-s جدید
-
@melika-s بله
-
@melika-s بله
-
@melika-s البته ما کوچیک همه الایی ها هستیم
-
یه نمونه از کار های قبلیم در (تست های جالب توجه فیزیک)
-
دوتا نمونه درجه یک دیگه
)
-
سلام بچه ها ببخشید شما برای زیست چه کتابی رو میگیرید؟؟؟ واقعا گیج شدم یکی میگه نشر الگو یکی میگه میکرو چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام بچه ها ببخشید شما برای زیست چه کتابی رو میگیرید؟؟؟ واقعا گیج شدم یکی میگه نشر الگو یکی میگه میکرو چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!
amirhossein yousefi باید معتقد به یک کتاب باشی مثل خاله درس پنجم ادبیات یازدهم موجود یک کتابی باشی من خیلی سبز دارم درسته قطرش زیاده ولی عالیه
-
amirhossein yousefi اگر دهم یا یازدهم هستی و پاسخنامه های تشریحی رو میخونی میکرو بگیر در غیر اینصورت نگیر که به دردت نمیخوره
-
amirhossein yousefi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
زیست یه درسیه که باید تیپ سوالات خیلی زیادی در موردش کار کنی و تست زیاد بزنی.. بنظر من با دوستات باهم چند تاب مختلف بگیرین و مبادله کنید..
وابسته نباش به یه کتاب ثابت تو زیست -
سلام خدمت تموم آلایی های گل که تایپیک مارو دنبال میکنن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
چطوری کنکوری؟؟
اولا تشکر که از اونایی که فعال اند مارو از پست های عالیشون بهره مند میسازن..
دوما بچها مواطب باشید وابستگی پیدا نکنید زیاد به انجمن و اینترنت و جایگزین تلگرام و اینستاگرامی بشه که حذف کردیم به خاطر کنکور از برنامه مون
مایه نظر سنجی کردیم که خداروشکر 3 نفر بهش جواب دادن در خصوص زمان فعالیت اعضا..
پنج شنبه ها تنها رای رو آورد.پس بیاید پایبند باشیم به قول و قرارمون..
و پنج شنبه ها بعد از ظهر بعد از ساعت 5 به بعد که استراحت قبل از آزموننمونه آنلاین باشیم..
مراقب مهربونیاتون و تلاشاتون باشید
-
سلام خدمت تموم آلایی های گل که تایپیک مارو دنبال میکنن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
چطوری کنکوری؟؟
اولا تشکر که از اونایی که فعال اند مارو از پست های عالیشون بهره مند میسازن..
دوما بچها مواطب باشید وابستگی پیدا نکنید زیاد به انجمن و اینترنت و جایگزین تلگرام و اینستاگرامی بشه که حذف کردیم به خاطر کنکور از برنامه مون
مایه نظر سنجی کردیم که خداروشکر 3 نفر بهش جواب دادن در خصوص زمان فعالیت اعضا..
پنج شنبه ها تنها رای رو آورد.پس بیاید پایبند باشیم به قول و قرارمون..
و پنج شنبه ها بعد از ظهر بعد از ساعت 5 به بعد که استراحت قبل از آزموننمونه آنلاین باشیم..
مراقب مهربونیاتون و تلاشاتون باشید
zahra_yp من چهار شنبه ها هستم از حالا به بعد
-
سلااااام بچه های الا امیدوارم حالتون خوب لبتون خندون و سر حال باشید امروز یکی از سوالای فیزیک کنکور تجربی ها رو که مربوط به دهمه رو براتون حل میکنیم