ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟
-
-
سلام دوستان.کسایی که در سال 97 پشت کنکور موندن .ایا برا کنکور باید کتاب های دهمی هارو بخونن یا کتاب های خودشونو؟
@parastu23 به نظرم زنگ بزنین از سایت سازمان سنجش سوال کنین...!
چون هنوز مصوبه ای براش نیومده که ! -
سلام دوستان.کسایی که در سال 97 پشت کنکور موندن .ایا برا کنکور باید کتاب های دهمی هارو بخونن یا کتاب های خودشونو؟
@parastu23 نه دیگه خودشون از 98 به بعد کتاب دهمیاو یازدهمیارو باید بخونن
-
rozgol در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
گناه ما چییه؟فرد داریم5سال پشت کنکور هست ما نمیتونیم 1سال هم بمونیم.اگر بمونیم باید بریم کتاب های دهمی هارو بخونیم..
-
rozgol در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
گناه ما چییه؟فرد داریم5سال پشت کنکور هست ما نمیتونیم 1سال هم بمونیم.اگر بمونیم باید بریم کتاب های دهمی هارو بخونیم..
@parastu23 در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
نگران نباشید
مطمئنم که قرا نیست کتاب دهمیا رو بخونید چون اصلا منطقی نیست
من شنیدم که بعد از سال 97 دیگه کنکورو برمیدارن کلادیگه نمیدونم چقدرش درسته اما مطمئن باشید مجبور نمیشین درسای دهمیا رو بخونید...
-
من ا قبلا سوال کردم
گفت دوتا کنکور برگزار میشه مثل اینکه قبلا هم همچین اتفاقی افتاده دوتا برگزار شده -
من ا قبلا سوال کردم
گفت دوتا کنکور برگزار میشه مثل اینکه قبلا هم همچین اتفاقی افتاده دوتا برگزار شده@pershia در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
من ا قبلا سوال کردم
گفت دوتا کنکور برگزار میشه مثل اینکه قبلا هم همچین اتفاقی افتاده دوتا برگزار شدهانشاالله همینطور باشه
-
@parastu23 در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
نگران نباشید
من شنیدم که بعد از سال 97 دیگه کنکورو برمیدارن کلادیگه نمیدونم چقدرش درسته اما مطمئن باشید مجبور نمیشین درسای دهمیا رو بخونید...
@ROOHIA در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
نگران نباشید
انشااله همینطور باشه دوست عزیز
معدل نهایی حساب شه خوبه
اگر بردارن بر اساس معدل میشه فک کنم -
@pershia در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
من ا قبلا سوال کردم
گفت دوتا کنکور برگزار میشه مثل اینکه قبلا هم همچین اتفاقی افتاده دوتا برگزار شدهانشاالله همینطور باشه
@parastu23 انشاالله
-
این پست پاک شده!
-
یا ابلفضل
ینی اگه من پشت کنکور بمونم باید کتاب کمک درسیامو بریزم دور
اینو مطمعنم اگ اینجوری باش بابام منو ممنوع تحصل خواهد کرد:/ -
از الان ذهنتون درگیر نکنین
اینا هر روز یه خواب میبینن
اخرم دقیقه نود تصمیم میگیرن
کلن ما رو زیاد حرص میدن ........من که میترسم دیگه رشته تجربی رو کلن ور دارن انقد که داوطلب داره ...البته با این طرح که خود مدیر مدرسه به اجبار برا بچه ها انتخاب رشته میکنه دارن این کار رو میکنن
بیچاره یکی از دوستای منو به زور فرستادن ریاضی
رف اموزش پرورش شکایت کرد تا خدا چه خواهد -
کلن ما رو زیاد حرص میدن ........من که میترسم دیگه رشته تجربی رو کلن ور دارن انقد که داوطلب داره ...البته با این طرح که خود مدیر مدرسه به اجبار برا بچه ها انتخاب رشته میکنه دارن این کار رو میکنن
رف اموزش پرورش شکایت کرد تا خدا چه خواهدمارال در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
رف اموزش پرورش شکایت کرد تا خدا چه خواهداین قانون بود اما همو موقع برش داشتن که
منم دوستم اول رفت ریاضی بعدش قانون درستش شد اومد تجربی -
سلام .
بر فرض محال اگر کنکور برداشته بشه باز هم دانشگاه های خوب ازمون ورودی خواهند گرفت.
بعد از کنکور 97 هم تا چند سال کنکور برای نظام قدیمی ها برگزار خواهد شد.( که با کنکور نظام جدید متفاوته مسلما) و باید کتاب های خودشون رو بخونن.
@parastu23
rozgol
erfan-fatehi -
@parastu23 کنکور 97 احتمال میدم اخرین کنکور نظام قدیمه
و راستی صد در صد کنکور وجود داره واسه 98ییها -
و راستی صد در صد کنکور وجود داره واسه 98ییها@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
و راستی صد در صد کنکور وجود داره واسه 98ییهادوتا کنکور برگزار میشه
-
من ا قبلا سوال کردم
گفت دوتا کنکور برگزار میشه مثل اینکه قبلا هم همچین اتفاقی افتاده دوتا برگزار شدهDR.PeRshIA مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته
اصلا سازمان کاری نداره به پشت کنکوری
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
و راستی صد در صد کنکور وجود داره واسه 98ییهادوتا کنکور برگزار میشه
DR.PeRshIA مطمئنم نمیشه و همون کتاب جدیداس
-
DR.PeRshIA مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
DR.PeRshIA مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من از مشاور مدرسمون پرسیدم گفت قبلا هم ی بار اینجوری شده ک ی چند سالی دوتا کنکور برگزار شده