هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
احترام به حس و حال کنکوریا به نظرم خیلی مهمه که بقیه باید درکشون کنن، نه اینکه بدتر باعث رنجششون بشن 
- 
کوتاه بیا ایل 
 میدونم چی میگی ولی نباید الان گفت
 یه کلمه دیگه حرف بزنی اسپویل میکنم 
 Zrex
- 
این بی جواب موند 
 @Amir-Bernousi
- 
کوتاه بیا ایل 
 میدونم چی میگی ولی نباید الان گفت
 یه کلمه دیگه حرف بزنی اسپویل میکنم 
 Zrex
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه یه نیم نگاه به منم بنداز بعدش شروع کن شر گفتن  
 موافقم ( :
 Zrex
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه راحت و سخت بودنش مهم نیست ، منطقی باشه 
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه اره شما مخ 
 ما معلول !
 ب وقتش حرف میزنیم ...
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه راحت و سخت بودنش مهم نیست ، منطقی باشه 
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه اره شما مخ 
 ما معلول !
 ب وقتش حرف میزنیم ...
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r سوال اسونو افراد بیشتری میتونن بزن میانگین میاد پایین اختلاف کم میشه من همچنان روی منطقی بودن تاکید میکنم ((: 
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امیدوارم کنکورتون راحت باشه؛) من انیدوارم سخت باشه تا تفاوتا بهتر معلوم شه اره شما مخ 
 ما معلول !
 ب وقتش حرف میزنیم ...همچین چیزی ازش برداشت نمیشد :| 
 Acola
- 
همچین چیزی ازش برداشت نمیشد :| 
 Acola
- 
ممنون از اینکه گند زده شد تو حال یه سریا که گند زده شده بود بهشون بقیه رو درک کنید تو یسری مواقع 
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b بعضیا تخیلشون قویتره تو ذهنت کمه نمیتونی برداشت کنی  فائزه تو رو میگه  
- 
همچین چیزی ازش برداشت نمیشد :| 
 Acola@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین چیزی ازش برداشت نمیشد :| 
 Acolaچرا همونه دیگه ... 
 تفاوت ها معلوم بشه ینی چی؟
 ببینید هیچکس گیج نیست
 هیچکسم مغزش بیشتر از اون یکی نیست
 هیچکسم بی اعتنا ب درس نیست
 همه تلاش میکنن ...
 ولی اینبار من از کنکور و سنجش خیلی شاکیم...!
- 
بیخیال من برم ادامه ی تاتلیسمو گوش کنم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️