هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
دقیقا کجای حرفامون توهین بود ؟! 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حس میکنم این ک میگن امسال تو انتخاب رشتت دخالت نمیکنیم الکیه  امضات غلطمه 
 گوردیومو نیست
 گوردویونو هست  از نت برداشتم ولی گوردیومی میشنوم من  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حس میکنم این ک میگن امسال تو انتخاب رشتت دخالت نمیکنیم الکیه  امضات غلطمه 
 گوردیومو نیست
 گوردویونو هست  از نت برداشتم ولی گوردیومی میشنوم من  
 داره بهش میگه
 ینی ب خودش و دلش میگه
 زود باش بگو ک چقد دوسش داری
 بگو ک هرشب تو خواب میبینیش! ن اینکه میبینمش:/
- 
دقیقا کجای حرفامون توهین بود ؟! 
- 
تا حالا انقد اینجا بهم توهین نشده بود ممنون @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تا حالا انقد اینجا بهم توهین نشده بود ممنون گفتید طرف مقابل درکی از بحث نداره؟ 
 خب تمومه فکر کنم
- 
مرسی منُ از جهالت در اوردی  
 برم به کارای بدم فکر کنم 
 Zrex
- 
تا حالا انقد اینجا بهم توهین نشده بود ممنون @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تا حالا انقد اینجا بهم توهین نشده بود ممنون مقصرم هستیم ؛)) 
- 
وقتی که یه ادمی تو شرایط روحی مناسبی قرار نداره بعد شما با واقعیتی که خودشم ممکنه بدونه روبروش میکنین و باعث اتیش زدن به حالش میشین، این بی احترامی نیست؟ 
- 
وقتی که یه ادمی تو شرایط روحی مناسبی قرار نداره بعد شما با واقعیتی که خودشم ممکنه بدونه روبروش میکنین و باعث اتیش زدن به حالش میشین، این بی احترامی نیست؟ @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: وقتی که یه ادمی تو شرایط روحی مناسبی قرار نداره بعد شما با واقعیتی که خودشم ممکنه بدونه روبروش میکنین و باعث اتیش زدن به حالش میشین، این بی احترامی نیست؟ بیخیالش اقا امیر:/ 
- 
این پست پاک شده!
- 
واقعا انجمن دیگه جای موندن نیست ای کاش میشد انجمن 2 سال پیش 
- 
این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
شب خوش 
- 
شب خوش ! 
 خوش گذشت ( :
-