-
سلام به همگی بچه های خوب انجمن
میدونم که خیلیاتون منو نمیشناسین ولی من یکسال باهاتون زندگی کردم ، تو دلی بهمراهتون خندیدم ، با ناراحتیتون ناراحت شدم و برا موفقیت تک تکتون دعا کردم
کسایی ک منو میشناسین و بام برخوردی داشتین که حلال کنید
کسایی هم که نمیشناسن برا موفقیتشون دعا میکنم
التماس دعای خیلی خیلی ویژه دارم از همهأَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
خدا نگـــــــــــهدار همگی
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام به همگی بچه های خوب انجمن
میدونم که خیلیاتون منو نمیشناسین ولی من یکسال باهاتون زندگی کردم ، تو دلی بهمراهتون خندیدم ، با ناراحتیتون ناراحت شدم و برا موفقیت تک تکتون دعا کردم
کسایی ک منو میشناسین و بام برخوردی داشتین که حلال کنید
کسایی هم که نمیشناسن برا موفقیتشون دعا میکنم
التماس دعای خیلی خیلی ویژه دارم از همهأَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
خدا نگـــــــــــهدار همگی
negnw موفق باشی
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب تجربه نشون داده این مدلی خداحافظی از خطرناک ترین نوع هاشه
اگه میخوای بری ، اروم و بی سروصدا برو
و هیچ وقت هم برنگرد ((: -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستای گلم صبحتون بخیر:)
همونطور که صاحب تاپیک اشاره کرده به دعا نیاز داره شدیدا
و الان چند روزی هم هست که نیست
ازتون خواهش میکنم براش دعا کنین چرا که اعتقاد حقیقی دارم به دعاهاتون:)
ممنون از همتون
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو صفحه ۵ کتاب درسی سال یازدهم گفته ک در پایان پتانسیل عمل شیب غلظت یون های سدیم و پتاسیم با پتانسیل ارامش تفاوت دارد(یعنی سدیم در داخل غشا بیشتر از بیرون و پتاسیم در خارج غشا بیشتر از داخله برعکس پتانسیل ارامش)
بعد میگه ک با فعالیت بیشتر پمپ سدیم_پتاسیم این شیب غلظت ب پتانسیل ارامش بر می گرده
خوب الان در این صورت یعنی پمپ در جهت شیب غلظت کار میکنه چون سدیم پس از پایان پتانسیل عمل خارج از غشا کمه و پمپ داره ۳ تا میده بیرون ک این یعنی بعد از پایان پتانسیل عمل پمپ در جهت شیب غلظت کار میکنه
ولی ما خوندیم ک پمپ همواره خلاف شیب غلظت کار میکنه
ممنون میشم اگه اینو توضیح بدین.و این ک بگین از کجا میتونم جوابشو ببینم -
تو صفحه ۵ کتاب درسی سال یازدهم گفته ک در پایان پتانسیل عمل شیب غلظت یون های سدیم و پتاسیم با پتانسیل ارامش تفاوت دارد(یعنی سدیم در داخل غشا بیشتر از بیرون و پتاسیم در خارج غشا بیشتر از داخله برعکس پتانسیل ارامش)
بعد میگه ک با فعالیت بیشتر پمپ سدیم_پتاسیم این شیب غلظت ب پتانسیل ارامش بر می گرده
خوب الان در این صورت یعنی پمپ در جهت شیب غلظت کار میکنه چون سدیم پس از پایان پتانسیل عمل خارج از غشا کمه و پمپ داره ۳ تا میده بیرون ک این یعنی بعد از پایان پتانسیل عمل پمپ در جهت شیب غلظت کار میکنه
ممنون میشم اگه اینو توضیح بدین.و این ک بگین از کجا میتونم جوابشو ببینم@Prz-Narges دوست عزیز از تاپیک(زیست خوانی) استفاده کنید_ ولی در جوابت بگم که هیچ وقت پمپ عملکرد غیر فعال نداره اسمش روشه پمپ!
-
ممنون میشم اگه اینو توضیح بدین.و این ک بگین از کجا میتونم جوابشو ببینم@Prz-Narges اشتباه شما اینجاست که سدیم همیشه همیشه همیشه در خارج از یاخته بیشتر و پتاسیم در داخل یاخته بیشتر است همیشه همیشه همیشه! دلیلش هم اینه که ما همواره جابجایی یون پتاسیم به سمت بیرون به صورت غیر فعال و همچنین ورود سدیم به یاخته باز هم به صورت غیر فعال مشاهده میشه پس باید سدیم در بیرون یاخته بیشتر و پتاسیم در داخل یاخته بیشتر باشه
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی خدا
-
@Prz-Narges اشتباه شما اینجاست که سدیم همیشه همیشه همیشه در خارج از یاخته بیشتر و پتاسیم در داخل یاخته بیشتر است همیشه همیشه همیشه! دلیلش هم اینه که ما همواره جابجایی یون پتاسیم به سمت بیرون به صورت غیر فعال و همچنین ورود سدیم به یاخته باز هم به صورت غیر فعال مشاهده میشه پس باید سدیم در بیرون یاخته بیشتر و پتاسیم در داخل یاخته بیشتر باشه
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei
ن در پایان پتانسیل عمل خود کتاب میگه ک شیب غلظت با پتانسیل ارامش تفاوت داره یعنی سدیم داخل بیشتره(چون سدیم توسط کانال دریچه دار سدیمی وارد سلول شده و داخل بیشتره) -
@S_Shojaei
ن در پایان پتانسیل عمل خود کتاب میگه ک شیب غلظت با پتانسیل ارامش تفاوت داره یعنی سدیم داخل بیشتره(چون سدیم توسط کانال دریچه دار سدیمی وارد سلول شده و داخل بیشتره)@Prz-Narges در پتانسیل عمل شیب غلظت سدیم در داخل یاخته بیشتر از حالت آرامش است نه اینکه غلظت سدیم در درون یاخته بیشتر از بیرونه! اگه اینطوری باشه که شما برداشت کردی ، در حین پتانسیل عمل نباید یون سدیم از طریق کانال های نشتی وارد یاخته بشه
-
@S_Shojaei
ن در پایان پتانسیل عمل خود کتاب میگه ک شیب غلظت با پتانسیل ارامش تفاوت داره یعنی سدیم داخل بیشتره(چون سدیم توسط کانال دریچه دار سدیمی وارد سلول شده و داخل بیشتره)@Prz-Narges حالا من اینطوری برداشت شما رو زیر سوال میبرم: من از شما این سوال رو میپرسم که آیا در پتانسیل مثبت ۲۰ میلی ولت یون سدیم از طریق کانال های نشتی وارد می شود یا خیر
-
@Prz-Narges حالا من اینطوری برداشت شما رو زیر سوال میبرم: من از شما این سوال رو میپرسم که آیا در پتانسیل مثبت ۲۰ میلی ولت یون سدیم از طریق کانال های نشتی وارد می شود یا خیر
@S_Shojaei چه نمودار نزولی چه صعودی
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا نمیدونستم تاپیک درسیه اینجا
مرسی از آگاه سازیتون