هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اوقد یمکدن دانیشدوز اجدیم   وااااایییییییی چ جالبه ترکیتون  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اوقد یمکدن دانیشدوز اجدیم   وااااایییییییی چ جالبه ترکیتون      ️ ️
- 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r    گفتم خدایا چرا خشومزست گفتم خدایا چرا خشومزستدقت کردید ما موقع چت ترکی رو تحت الفظی فارسی میکنیم ؟ 
 مثلن این حرفت : ددیما الله نه یملی دی 
- 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اوقد یمکدن دانیشدوز اجدیم   من ناهار نخوردم  منم دارم ی عدس پلوعه متفاوت کشف کردم از اون درس میکنم      ️ ️
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar از اینکه الکی حرفی بزنم وپاش نباشم بدم میاد نمیدونم در مورد چی حرف میزنی ولی منم بدم میاد  
 اتفاقن هیچ وخت هم پاش نیستم 
- 
- 
Acola تز پیشیر.آجننان اولمه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اوقد یمکدن دانیشدوز اجدیم   من ناهار نخوردم  منم دارم ی عدس پلوعه متفاوت کشف کردم از اون درس میکنم      ️ ️Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اوقد یمکدن دانیشدوز اجدیم   من ناهار نخوردم  منم دارم ی عدس پلوعه متفاوت کشف کردم از اون درس میکنم      ️ ️بعد این پختی عکس بده  
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar از اینکه الکی حرفی بزنم وپاش نباشم بدم میاد خوب کاری میکنی 
 اصن اینجور آدمارو باید کات کنی از زندگیت 
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️