هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola 
 ای بابا
 بده خو
 فالورشو زیاد میکنما   
 باشه فعلا هنوز زوره  واستا ببینم چی میشه خودم بعدن میفرستم برات چشم واستا ببینم چی میشه خودم بعدن میفرستم برات چشم  
- 
ققنوس نه ی طلسم بود برای احضار جن نصف شب اجراش کردم داداشم رو تخت تکون خورد نزدیک بود خودمو خیس کنم 
 ولی ی چن تاشو تست کردم هیچی نداش
- 
ققنوس نه ی طلسم بود برای احضار جن نصف شب اجراش کردم داداشم رو تخت تکون خورد نزدیک بود خودمو خیس کنم 
 ولی ی چن تاشو تست کردم هیچی نداش
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @__3BI__      این احظار جن  خیلی کنجکاوم درموردش این احظار جن  خیلی کنجکاوم درموردشنکنیاااا 
 دهن و بینیت کج میشه از قیافه میوفتی 
- 
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گنج کلبه ويران من    
 فاطمه داداشیم وریب قیچیما اوزده مینچک قرانان ..یرییه بیلمیرم  Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گنج کلبه ويران من    
 فاطمه داداشیم وریب قیچیما اوزده مینچک قرانان ..یرییه بیلمیرم  اوه اوه    چرا زد چیکار کردی چرا زد چیکار کردی مینچک قرانان رو نفهمیدم مینچک قرانان رو نفهمیدم خوب میشه  چیزی نیس خوب میشه  چیزی نیس       
- 
چجوری میشه که با خوندن یه ورد طرفو طلسم میکنن  
- 
چجوری میشه که با خوندن یه ورد طرفو طلسم میکنن  
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گنج کلبه ويران من    
 فاطمه داداشیم وریب قیچیما اوزده مینچک قرانان ..یرییه بیلمیرم  اوه اوه    چرا زد چیکار کردی چرا زد چیکار کردی مینچک قرانان رو نفهمیدم مینچک قرانان رو نفهمیدم خوب میشه  چیزی نیس خوب میشه  چیزی نیس       
- 
بسم االه الرحمن الرحیم 
 اللهم صل علی محمد و ال محمد
 خدایا بخت اینو باز کن
 تف تف تف تف تف تف تف تف   Acola Acola
- 
چجوری میشه که با خوندن یه ورد طرفو طلسم میکنن  @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چجوری میشه که با خوندن یه ورد طرفو طلسم میکنن  یگانه دفعه اخرت باشه هفت لایک میخوری  
- 
بسم االه الرحمن الرحیم 
 خدایا بخت اینو باز کن
 تف تف تف تف تف تف تف تف   Acola Acola@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بسم االه الرحمن الرحیم 
 خدایا بخت اینو باز کن
 تف تف تف تف تف تف تف تف   Acola Acola   
 لعنت بهت نشه ننه 
 مامانم گفت خواستگار پیدا شده  (کاملا جدی گفتم) (کاملا جدی گفتم)    ️ ️

ردپا
ردپا

️
️ ️
️