ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟
-
DR.PeRshIA مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته
اصلا سازمان کاری نداره به پشت کنکوری
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کدوم نظام قدیمی ها ندرایم دیگه الان نظام قدیمی چندین سال گزشته اما اون اوایلش اره دوتا بزگرا مشده
-
@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من از مشاور مدرسمون پرسیدم گفت قبلا هم ی بار اینجوری شده ک ی چند سالی دوتا کنکور برگزار شده
DR.PeRshIA بنظر توی منطقیه دو تا سوال برای تجربی باشه ؟
شاید کنکور نظام قدیم اسون تر جدید شد
اصلا عدالتم برقرار نمیشه چون نظام قدیم با فرمت سوالات اشنایی داره ولی جدیدی ها نداره مطمئناا پس نمیشه
و اینکه حرف از تاثیر مثبت معدلم هست که برای ما اثر داره وو مثبت اما اونها اثر قطعی -
@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
یه چیز منطقی ایا الان برای نظام قدیمی ها کنکور جدید برگزار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کدوم نظام قدیمی ها ندرایم دیگه الان نظام قدیمی چندین سال گزشته اما اون اوایلش اره دوتا بزگرا مشده
DR.PeRshIA میبینیم
-
اصلا عدالتم برقرار نمیشه چون نظام قدیم با فرمت سوالات اشنایی داره ولی جدیدی ها نداره مطمئناا پس نمیشه
و اینکه حرف از تاثیر مثبت معدلم هست که برای ما اثر داره وو مثبت اما اونها اثر قطعی@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
و اینکه حرف از تاثیر مثبت معدلم هست که برای ما اثر داره وو مثبت اما اونها اثر قطعیاره منطقیه چون اونا حتی اسم باکتری و سیتوپلاسمشونم عوض شده
بعدشم دوتا کنکور بزگرار میشه حتما ی فکری میکنن دیگه مثلا سهمیه بندی میکنن ی درصدی هرکدومو قبول میکنن یا هر چیز دیگه ای
اما اینجووری نیست ک کنکور برگزار نکنن
ب نظرت منقطیه یک نفر 10 سال پشت کنکوره اما 97 ها نمیتونن پشت کنکور بمونن؟؟؟پس ی فکری برای این باید بکنن دیگه -
و اینکه حرف از تاثیر مثبت معدلم هست که برای ما اثر داره وو مثبت اما اونها اثر قطعیاره منطقیه چون اونا حتی اسم باکتری و سیتوپلاسمشونم عوض شده
بعدشم دوتا کنکور بزگرار میشه حتما ی فکری میکنن دیگه مثلا سهمیه بندی میکنن ی درصدی هرکدومو قبول میکنن یا هر چیز دیگه ای
اما اینجووری نیست ک کنکور برگزار نکنن
ب نظرت منقطیه یک نفر 10 سال پشت کنکوره اما 97 ها نمیتونن پشت کنکور بمونن؟؟؟پس ی فکری برای این باید بکنن دیگهDR.PeRshIA خواهیم دید
هر سال 1000 تا پزشکی داریم حدودا اصلا میشه! -
DR.PeRshIA خواهیم دید
هر سال 1000 تا پزشکی داریم حدودا اصلا میشه!@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
DR.PeRshIA خواهیم دید
هر سال 1000 تا پزشکی داریم حدودا اصلا میشه!اره چرا نشه؟؟؟مهم تعدا شرکت کننده هاس میگن اقا امسال مثلا 20 هزار تا نظام جدیده
5 هزار تا قدیم
خب همین سهمیه رو توی قبولی هم تاثیر میدن -
DR.PeRshIA خواهیم دید
هر سال 1000 تا پزشکی داریم حدودا اصلا میشه!اره چرا نشه؟؟؟مهم تعدا شرکت کننده هاس میگن اقا امسال مثلا 20 هزار تا نظام جدیده
5 هزار تا قدیم
خب همین سهمیه رو توی قبولی هم تاثیر میدنDR.PeRshIA پارسال نبودی داداش با این دارو دسته هامون سبطی خودمون کشتیم اینقد زنگ زدیم و اس مس دادیم برا تاثیر مثبت رای بدن نماینده ها
حتی با این هامون سبی و وکیلشم گروه زده بودیم -
DR.PeRshIA پارسال نبودی داداش با این دارو دسته هامون سبطی خودمون کشتیم اینقد زنگ زدیم و اس مس دادیم برا تاثیر مثبت رای بدن نماینده ها
حتی با این هامون سبی و وکیلشم گروه زده بودیم@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
DR.PeRshIA پارسال نبودی داداش با این دارو دسته هامون سبطی خودمون کشتیم اینقد زنگ زدیم و اس مس دادیم برا تاثیر مثبت رای بدن نماینده ها
حتی با این هامون سبی و وکیلشم گروه زده بودیمخب تاثیر مثبتم شد دیگه
-
حتی با این هامون سبی و وکیلشم گروه زده بودیم@_Mr.Gentleman_ در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
حتی با این هامون سبی و وکیلشم گروه زده بودیمدکتر سبطی
-
@_Mr-Gentleman_
قبلا که نظام عوض شده بود تا ده سال چون هنوز متقاضی و پشت کنکوری بود دو تا کنکور برگزار میشد ، کنکور نظام جدید و نظام قدیم.
پس باز هم اگه متقاضی به حد نصاب برسه امکانش هست که دوتا برگزار بشه. -
@_Mr-Gentleman_
قبلا که نظام عوض شده بود تا ده سال چون هنوز متقاضی و پشت کنکوری بود دو تا کنکور برگزار میشد ، کنکور نظام جدید و نظام قدیم.
پس باز هم اگه متقاضی به حد نصاب برسه امکانش هست که دوتا برگزار بشه.zahra313 در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
@_Mr-Gentleman_
پس باز هم اگه متقاضی به حد نصاب برسه امکانش هست که دوتا برگزار بشه.خدا خیرت بده منم همینو میگم
-
zahra313 در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
@_Mr-Gentleman_
پس باز هم اگه متقاضی به حد نصاب برسه امکانش هست که دوتا برگزار بشه.خدا خیرت بده منم همینو میگم
DR.PeRshIA
شما درست میفرمایید. -
صد در صد دو کنکوره میشه
البته کتاباها همچنان تغییری هم نکرده جزییه . اگه کتابای جدید رو + کمک درسی بگیری حله بهتر از خود نظام جدیدی ها هم میتونی تست میزنی
-
طبق اخباری که من گرفتم تا پنج سال دو کنکوره برگزار میشه . نگران نباشید دوستان
-
خیلیاتون میگید کنکور برداشته میشه ...
من خودم سراسری 98 ام،
اولا که مثل روز روشنه که نظام آموزشی کشور رو یه اهرم فشاری میچرخه که داره بازار میلیاردی کنکور و فروش کتاب و سی دی و کلاسهای کنکوری و اینا رو کنترل میکنه ...
دوما بگیم بعد از 97 برداشته بشه ... یه سوال اساسی واسه نسلهای بعد بوجود میاد ... چرا درس بخونن؟!
اینجوری همه میخوان برن پزشکی ، همه رشته مکانیک ، همه رشته نفت یا برق یا بهترین های انسانی ...
اصن اوضاع قاراشمیش میشه ...
پس اینکه کنکور حذف بشه تا صد سال آینده بعید به نظر میرسه ... -
mohammadnabavi
ببخشید منبع خبریتون چی بوده؟! -
mohammadnabavi در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
CIA هم نمیتونه بدین دقیقی همچین اخباری رو گیر بیاره!!
-
mohammadnabavi در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
AHP در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن!!!!
-
@sara-mg در ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟ گفته است:
نه تازه مباحث بسیار کمتر شده تو نظام ما!!
ینی واسه شما آب خوردنه کنکور ما رو دادن!
به واقع شیمیش شده جغرافیا ...
زیستش چیزی از ادبیات کمتر نداره ...
فیزیک که شنیدم بحث خازنهاش تو یه صفحه تمومش کردن!!
ریاضی هم همون ریاضی قدیم!!
من اگه جای شما بودم تا 98 صبر میکردم سراسری 98 میدادم!!