هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@__3BI__ نمی دونم دختری یاپسرولی من این قدردلم شکسته که حالم ازادما جنس موافق ومخالفم به هم می خوره میفهمی
-
-
@__3BI__ نمی دونم دختری یاپسرولی من این قدردلم شکسته که حالم ازادما جنس موافق ومخالفم به هم می خوره میفهمی
دنیا اسکندری
حتی از من؟
-
@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه پنج تومان میشه
5تومن میدین یعنی؟
چون حرفی بود ک خودتون زدین من نخواستم منو ببخشین فقط ادب رو بجا آوردم -
دنیا اسکندری
حتی از من؟
spd2000 ازهمهههه من فکرخودکشی هم به سرم زده ۳باررفتم طبقه سوم کلی گریه وزاری بعدبرگشتممم لعنت به بعضی ادما
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه بی خابیام یادته؟؟؟باز شروع شدن
اهوم
ذهنتو درگیر نکن و منتظر اون دوران نباش باز شروع نشده یه حس گذراست پیش میاد دیگه -
spd2000 ازهمهههه من فکرخودکشی هم به سرم زده ۳باررفتم طبقه سوم کلی گریه وزاری بعدبرگشتممم لعنت به بعضی ادما
دنیا اسکندری خدافظ
-
فااطمه بابت اینکه بخشیدمتون پنج تومن باید پرداخت کنید وگرنه قیامت باید بیاین دنبالم بگردید طلب بخشش کنید
کسب درآمد جدید@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه بابت اینکه بخشیدمتون پنج تومن باید پرداخت کنید وگرنه قیامت باید بیاین دنبالم بگردید طلب بخشش کنید
کسب درآمد جدیدمن جهنمو با همه چیزش خریدم پس دنبالتون نمیگردم نگران نباشین
و منبع درآمد خوبی میشه -
دنیا اسکندری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینو بامن بودی؟
دنیا اسکندری
-
دنیا اسکندری بخواب فردا خوب میشی
درضمن اگه هم از جنس موافق وهم مخالف حالتون بهم میخوره چرا درد و دل میکنی اینجوری حالت بدتر میشه