هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi 
 اوووو تا دوره ها تموم شه و گواهینامه بیاد کلی طول میکشهب من گفت ی هفته هر روز پشت سر هم،تموم میشه  
 فک کنم خیلی نیازمند پول بودن revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi 
 اوووو تا دوره ها تموم شه و گواهینامه بیاد کلی طول میکشهب من گفت ی هفته هر روز پشت سر هم،تموم میشه  
 فک کنم خیلی نیازمند پول بودن نه اومدن گواهینامه طول میکشه 
 و البته ایین نامه هفته ی اول تموم میشه بعد ی ماه علاف میشی تا جا خالی شه نوبت شهری بشه 
- 
دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟       ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟ ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟
- 
این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((: 
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟       ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟ ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟       ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟ ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟نه اول میرن چند ماه فقط اموزش زبان 
- 
این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((:    مام داریم ولی متنفرم ازش مام داریم ولی متنفرم ازش
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟       ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟ ب سوال دارم   اینا ک اونورن  ب زبون اونا حرف میزنن؟؟نه اول میرن چند ماه فقط اموزش زبان 
- 
دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  نه زیاد نی،دلاره واسه ما گرون درمیاد،وگرنه از بین الملل ما ارزونتره  
- 
ققنوس 
 دندون 
 یکی دیگشونم ترکیه پزشکی
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((:    مام داریم ولی متنفرم ازش مام داریم ولی متنفرم ازشققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((:    مام داریم ولی متنفرم ازش مام داریم ولی متنفرم ازشقربون دست اونی ک دیس لایک زد  
- 
ققنوس 
 دندون 
 یکی دیگشونم ترکیه پزشکی
- 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  نه زیاد نی،دلاره واسه ما گرون درمیاد،وگرنه از بین الملل ما ارزونتره  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستم روسیه میخونه 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  نه زیاد نی،دلاره واسه ما گرون درمیاد،وگرنه از بین الملل ما ارزونتره  شاخ دراوردم  
 ماهی ۹ تومن 
- 
 میگه ماهی ۹ تومن
 زیادی چرت نمیگه؟  نه زیاد نی،دلاره واسه ما گرون درمیاد،وگرنه از بین الملل ما ارزونتره  revival بین الملل ترمی چقدر میگیره ؟ 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((:    مام داریم ولی متنفرم ازش مام داریم ولی متنفرم ازشقربون دست اونی ک دیس لایک زد  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این ک ناهار ماکارونی داشتیم یعنی زندگی هنوز خوشگلیاشو داره (((:    مام داریم ولی متنفرم ازش مام داریم ولی متنفرم ازشقربون دست اونی ک دیس لایک زد     غذای مزخرفیه  انگار کرم خاکی میخوره ادم غذای مزخرفیه  انگار کرم خاکی میخوره ادم
- 
دلم میخواد برم همه ی خونه رو تمییز کنم مامانم خوشحال شه //: 
 ولی هنوز کتابامم جمع نکردم //:
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 دندون 
 یکی دیگشونم ترکیه پزشکی   عا عا
 پسر معلمم اوکراین میخوندققنوس 
 تا حالا تو خوابگاه بوده
 حالا رفته خونه ی مستقل گرفته 
 واسه دختر سخته کشور غریب 
-