هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mrf برم درس بخونم برم دانشگاه قمم ازاون وربرم عروسی یه نفررر به هم بزنم     
- 
Flight بابا منظورم وقت تلف کردنه شمام  دنیا اسکندری اوح یس  
- 
mrf برم درس بخونم برم دانشگاه قمم ازاون وربرم عروسی یه نفررر به هم بزنم     دنیا اسکندری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mrf برم درس بخونم برم دانشگاه قمم ازاون وربرم عروسی یه نفررر به هم بزنم     گفتی کنکور دادی آره؟ 
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
  ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟عاره جایی نرم هستم 
- 
دنیا اسکندری اوح یس  Flight بایدانتقامموبگیرم تابفهمن دنیادست دنیاست هه 
- 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟میخوای چیکار  
- 
Flight بایدانتقامموبگیرم تابفهمن دنیادست دنیاست هه دنیا اسکندری خدااا من پزشکی قم قبول شم    
- 
mrf برم درس بخونم برم دانشگاه قمم ازاون وربرم عروسی یه نفررر به هم بزنم     دنیا اسکندری برید برید نه دیگه اینجارو نرید 
 گناه داره بخداااا
- 
Flight بایدانتقامموبگیرم تابفهمن دنیادست دنیاست هه دنیا اسکندری موفق باشی  آفرین آفرین
- 
دنیا اسکندری خدااا من پزشکی قم قبول شم    دنیا اسکندری سوالارو جواب نمیدی؟  
- 
دنیا اسکندری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mrf برم درس بخونم برم دانشگاه قمم ازاون وربرم عروسی یه نفررر به هم بزنم     گفتی کنکور دادی آره؟ @Saahaar نههههه هنو 
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس رفیق جان 
 جانم دخترم
     شب وقت داری؟ شب وقت داری؟عاره جایی نرم هستم 
- 

ردپا
ردپا

️
️