هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداحافظ 
 حداقل تابعدکنکور99
    - پ.ن:خداوکیلی دیه خجالن میکشم ازخدافسی    
 حداکثر تا فردا   
 مگه مجبوری خب @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداحافظ 
 حداقل تابعدکنکور99
 حداکثر تا فردا   
 مگه مجبوری خب    سلام یگانه سلام یگانه
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس خیلی هم عالی.خوشحال شدم    دخترم برو اماده شو برو دخترم برو اماده شو بروققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس خیلی هم عالی.خوشحال شدم    دخترم برو اماده شو برو دخترم برو اماده شو برواخی چه مامان مهربونی دارم من.چشم مامان جان 15minدیگه 
 @Saahaar حسودی کن
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar گرمم هست خیلی  خوابم میاد  
 تومیتونی
 زنده بمونمگه گفتم میخوام بمیرم  @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar گرمم هست خیلی  خوابم میاد  
 تومیتونی
 زنده بمونمگه گفتم میخوام بمیرم  مگه نمیدونی؟! 
 ی آدم خوابیده با مرده فرقی نداره ک 
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداحافظ 
 حداقل تابعدکنکور99
 حداکثر تا فردا   
 مگه مجبوری خب 
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداحافظ 
 حداقل تابعدکنکور99
 حداکثر تا فردا   
 مگه مجبوری خب    سلام یگانه سلام یگانهققنوس 
 سلام : )
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دنیا اسکندری نکنه دوست پسرت دوستت رو گرفته یا دختر فامیلتون رو ببین چ قشنگ میدونه   @Saahaar نه می خواست بگیره که بش ندادن الانم زن گرفته  یه دروغووبی شخصیت تمام معنا یه دروغووبی شخصیت تمام معنا
- 
ققنوس 
 سلام : )
- 
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar گرمم هست خیلی  خوابم میاد  
 تومیتونی
 ی آدم خوابیده با مرده فرقی نداره ک @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar گرمم هست خیلی  خوابم میاد  
 تومیتونی
 ی آدم خوابیده با مرده فرقی نداره ک      مرسی اطلاعات ولی مرگ کوتاهه مرسی اطلاعات ولی مرگ کوتاهه
- 
ققنوس 
 ممنون 
- 
mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahsaaaa هعییییی 
 این لنتی هم شده بلای جون ماها
 خدایا خودت شرشو بکنبلا نیست نعمته  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahsaaaa هعییییی 
 این لنتی هم شده بلای جون ماها
 خدایا خودت شرشو بکنبلا نیست نعمته       
 حال سوخته را سوخته دل داند و بس
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس خیلی هم عالی.خوشحال شدم    دخترم برو اماده شو برو دخترم برو اماده شو برواخی چه مامان مهربونی دارم من.چشم مامان جان 15minدیگه 
 @Saahaar حسودی کن@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس خیلی هم عالی.خوشحال شدم    دخترم برو اماده شو برو دخترم برو اماده شو برواخی چه مامان مهربونی دارم من.چشم مامان جان 15minدیگه 
 @Saahaar حسودی کندارم خودم  
 هرچی بخوای از اقوام دارم تو انجمن  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

خوبی خشی
 خوبی خشی