هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصن دزدی توی ذاتته     فالو نمیکنی هیچ دزدمم میکنی  
- 

- 
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar    ایهاالناس 
 ببینین چ شاده
 چون منو فالو کرده  
 و ای کسانی ک در آرزوی رستگاری و دکتر شدن هستید همانا مرا فالو کنید تا شما را ب پیوی حقیر خود بپذیرم باشد ک از نصایح من بهره ببرید@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar    ایهاالناس 
 ببینین چ شاده
 چون منو فالو کرده  
 و ای کسانی ک در آرزوی رستگاری و دکتر شدن هستید همانا مرا فالو کنید تا شما را ب پیوی حقیر خود بپذیرم باشد ک از نصایح من بهره ببریدعزیزمی ک    
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      انقد دلم میخاد ا زاونای ک بدم میاد برم بشون بگم انقد دلم میخاد ا زاونای ک بدم میاد برم بشون بگمبیا بگو من ظرفیتشو دارم    
- 
- 
تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجا
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: د آخه تو کجایی:// 
 @ROYA78   همینجا همینجاپرومو حال میکنی؟    
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: د آخه تو کجایی:// 
 @ROYA78   همینجا همینجاپرومو حال میکنی؟    @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: د آخه تو کجایی:// 
 @ROYA78   همینجا همینجاپرومو حال میکنی؟    دمت گرم 

- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجا@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجابه نظرت سختتر بوده یا اسونتر؟ 

ردپا
ردپا

️
️