هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجا@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجابه نظرت سختتر بوده یا اسونتر؟ 
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجا@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجاممکنه شیمی امسال مثل 94 معجزه کنه 
 البته همه چی فقط ممکنه
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجابه نظرت سختتر بوده یا اسونتر؟ @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 سوالای 97 کجا و 98 کجابه نظرت سختتر بوده یا اسونتر؟ نمیدونم ! 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 معلوم نیست جدیدیا چیکار کردن
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: د آخه تو کجایی:// 
 @ROYA78   همینجا همینجاپرومو حال میکنی؟    دمت گرم 

- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 معلوم نیست جدیدیا چیکار کردن@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 معلوم نیست جدیدیا چیکار کردنبه نظر من خیلی اسونتر بود 
 واین خیلی بده
- 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 میدونم رو مخم ولی مجبورم رو مخم نیستی بودی تا الان گفته بودم بت 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 
 برنمیگردی اونجا؟وقت نمیکنم تلگرام نصب کنم    
 کاری ندارم اونجا
- 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 واین خیلی بده@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 واین خیلی بدهی استاد خیلی معتبر تو شیمی میگفت ک جدیدیا با مسئله خیلی مشکل دارن 
 ببین ی توصیه
 دلتو بهش خوش نکن ((:
 فرض کن ناجور خراب کردی و این سه ماه رو استراحت کن تا خستگیت دربره ((:
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 
 کاری ندارم اونجا@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 
 کاری ندارم اونجاآره خب 
 منم اگه عکس فرستادنو یاد میگرفتم اینجا دیگه سراغ اون لنتی نمیرفتم   
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 ببین ی توصیه
 دلتو بهش خوش نکن ((:
 فرض کن ناجور خراب کردی و این سه ماه رو استراحت کن تا خستگیت دربره ((:@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تخمین قلم چی زدم در بهترین حالت داد 2هزار امسال هیچ تخمین رتبه ای نمیتونه حتی یک درصد پیش بینی کنه 
 خدایی هیچکس نمیدونه !
 ببین ی توصیه
 دلتو بهش خوش نکن ((:
 فرض کن ناجور خراب کردی و این سه ماه رو استراحت کن تا خستگیت دربره ((:استراحتی وجود نداره  
- 
Flight در مشترکات وتفکیکات نظام قدیم وجدید/تجربی99 گفته است: مداد رنگی Doyle @Hïïss amir bahrami abcc Acola همیار @Amir-Bernousi rose77 romisa123 revival sonic 
 @آسمان-تاریک اکالیپتوس @Mahed
 @ Brilliant
 Brilliant
 @ nAwr
 @ Elimoon
 Elimoon Vezra
 @zedtwo _MILAD_ @Fre-que-nce
 @لیلی79 @میلااد
 00000000000 ققنوس @fatemeh_banoo dlrm
 @mariaw marzyeh78 marylb @Saahaar
 @بر-باد-رفته @MR-moein
 @D-fateme-r
 spd2000
 @خدافظ
 Zrex
 @m__sadra__b
 @maryam-_-sh @S_Shojaei
 Heroes_Hunter
 dan-l
 yasamanbanu
 همه وهمه وهمه  ببخشین اگه کسی ازقلم افتاد.. ببخشین اگه کسی ازقلم افتاد..
 لطفااین تاپیکوجدی بگیرین..چون ماهایی ک نظام قدیمی هستیم اول بایدمباحث مشترک هردونظام روکامل یادبگیریم ومباحث مهم رو..بعدابریم رومباحث بعدی.پس خیلی مهمه     آبجی یدونه 1400 برا ما بزن    
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 
 کاری ندارم اونجاآره خب 
 منم اگه عکس فرستادنو یاد میگرفتم اینجا دیگه سراغ اون لنتی نمیرفتم   
- 
Flight در مشترکات وتفکیکات نظام قدیم وجدید/تجربی99 گفته است: مداد رنگی Doyle @Hïïss amir bahrami abcc Acola همیار @Amir-Bernousi rose77 romisa123 revival sonic 
 @آسمان-تاریک اکالیپتوس @Mahed
 @ Brilliant
 Brilliant
 @ nAwr
 @ Elimoon
 Elimoon Vezra
 @zedtwo _MILAD_ @Fre-que-nce
 @لیلی79 @میلااد
 00000000000 ققنوس @fatemeh_banoo dlrm
 @mariaw marzyeh78 marylb @Saahaar
 @بر-باد-رفته @MR-moein
 @D-fateme-r
 spd2000
 @خدافظ
 Zrex
 @m__sadra__b
 @maryam-_-sh @S_Shojaei
 Heroes_Hunter
 dan-l
 yasamanbanu
 همه وهمه وهمه  ببخشین اگه کسی ازقلم افتاد.. ببخشین اگه کسی ازقلم افتاد..
 لطفااین تاپیکوجدی بگیرین..چون ماهایی ک نظام قدیمی هستیم اول بایدمباحث مشترک هردونظام روکامل یادبگیریم ومباحث مهم رو..بعدابریم رومباحث بعدی.پس خیلی مهمه     آبجی یدونه 1400 برا ما بزن    
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️