هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 بی تربیت
هاچیه؟بوگوبلهههههههبه من میگی بیتربیت ؟؟؟به بزرگترت احترام بزار
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 بی تربیت
هاچیه؟بوگوبلهههههههبه من میگی بیتربیت ؟؟؟به بزرگترت احترام بزار
فعلا من بزرگ ترم
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وخدای که ابراهیم را از اتش ...یونس را از نهنگ و.....
-
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودم -
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودمppp ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودمشماره مشاوره خصوص آلا رو ندارم ....اینجا می تونین کمک بگیرید از بچه ها